Dikke pik in kut lekkerehomo

dikke pik in kut lekkerehomo

Jesus Jim wat was dit lekker, wat was dit goddelijk lekker geil, met die woorden kwam Karl van de dildo af en kwam naast mij liggen op de grond. Ik kon het niet laten om de wat over gebleven sperma met een tongkus over te brengen bij hem, zo kon hij zijn eigen zoete sperma proeven en lagen wij elkaar geil te tongen. Jim, begon Karl, jou grote lange dikke pik is nog steeds in volle glorie, daar ga ik werk van maken sprak Karl tegen mij, ga jij eens lekker op het bed liggen zodat ik jou heerlijk kan verwennen.

Zo nam ik gewillig op het grote bed plaats strekte mij uitdagend uit terwijl Karl met veel bewondering naar mij keek. Jesus Jim dit had ik niet verwacht van jou, ik had wel een idee dat jij zoals iedere vent zich wel eens opgeild aan een fantasie met een andere kerel, maar dat jij er als een geweldige geile slet zou uitzien en dan ook nog echt op een slettenbak lijkt had ik niet durven dromen.

Doe je benen uit elkaar zodat ik overal bij kan. Zo begon Karl mijn ballen te masseren nam ze een voor een in zijn mond en beet er zachtjes in. Een siddering ging door mijn lichaam, waarna hij nu echt mijn ballen begon pijn te doen en gaf er een paar tikken op. Zo Jim jij houdt wel van een beetje van harde porno en tikte nu nog harder tegen mijn ballen. Ik kermde het uit van de pijn, maar zoals zo vaak begon ik het ook lekker te vinden, het genot was zo intens dat ik geile kreetjes uitte van genot, wat voor Karel reden was om mijn ballen een voor een in zijn mond te nemen en ze vacuüm zoog.

Het ontlokte mij een gekreun van lust en vroeg Karl om nog meer, vroeg hem met een geile blik om mij vooral ongegeneerd geil aan te pakken en bood hem mijn pik aan. Nee Jim, wij gaan een speeltje gebruiken om jou lust nog meer op te wekken en liep de slaapkamer uit, kwam terug met een butplug. Kijk Jim deze zat ook nog in mijn tasje, ik wist wel dat jij een geile kerel was en hoopte stilletjes dit vanavond te kunnen gebruiken.

Ga jij maar op handen en knieën zitten dan stop ik deze butplug wel in jouw heerlijke kont wat dan ook gebeurde. Karl schoof hem gemakkelijk naar binnen, maar wat ik niet wist was dat de butplug opgepompt kon worden. Karl begon zachtjes te pompen en ik voelde de butplug behoorlijk groot worden, ik was wel wat gewend met Desiree, maar Karl bleef maar door pompen. De plug was nu zo groot dat ik helemaal gevuld was, het deed geen pijn, nee het was een vreemd gevoel zo gevuld in mijn kont, maar wel oh zo lekker.

Totdat Karl de butplug liet vibreren, jesus dit was zo lekker, ik kreunde van geiligheid. Zo Jim nu laten wij het zo een tijdje zitten, kan jou kontje een beetje wennen aan het gevoel, hoe het is om zo vol te zijn in dat geile kontje, het is voor jou zo te zien geen straf, ik zie aan je geile bek dat jij dit wel heel erg lekker vind en zette de vibrator op een nog hoger toerental.

Oh Karl dit is echt lekker hier mag geen einde aan komen, kermde ik het uit. Karl schoof onder mij door en begon nu in mijn dikke lul te bijten, vooral mijn eikel had het zwaar te verduren, waarna Karl mijn gezwollen eikel weer liefdevol begon te zuigen. Zo ging dat maar door, om en om, en al die tijd had ik die vibrerende opgepompte plug in mijn kont. Even dacht ik dat ik knock out ging dit was echt te veel.

Maar Karl wist echt waar hij mee bezig was, had ook wel in de gaten dat ik bijna out ging van zoveel genot dat hij de plug zachtjes liet leeg lopen. Wel stelde Karl voor om, of opnieuw de plug op te pompen en dan nog groter of ik moest mij zelf aftrekken en mijn zaad op zijn buik te spuiten.

Ik koos voor de eerste optie, en zo begon het ritueel opnieuw. Ik wist echt niet wat ik mij zelf aandeed, de plug werd tegen mijn darmen gepompt de vibratie,s waren heviger Jesus' er kon werkelijk niets meer bij. Ik smeekte Karl om op te houden, dat ik mij zelf wel wilde aftrekken, maar Karl ging bruut door met pompen. Ik kreeg de neiging alsof ik uit elkaar klapte en opnieuw smeekte ik Karl. OK Jim blijf nu even zo zitten ik heb nog een verrassing voor je en pakte een ongelooflijke grote zwarte dildo en liet die mij zien.

Kijk Jim, ik houd op met pompen wanneer jij de hele avond deze kogelvormige dildo in jou kontje stopt, wanneer jij zo ligt als nu heb jij er weinig last van, maar ik geef jouw ook wat opdrachtjes waardoor jij moet staan en lopen en dan voel jij wat voor een gigantische grote zware butplug dit is, maar jij moet wel doen wat ik jou vraag om te doen.

Vol ongeloof keek ik naar die enorme dikke kogel maar ook mijn nieuwsgierigheid was gewekt, kon ik zo,n monsterachtig voorwerp wel hebben, mijn slaafs karakter kwam naar boven drijven en ik nam de uitdaging aan om mij te laten penetreren door deze sloopkogel. Opgewonden beloofde ik Karl alles te doen wat hij maar wilde, U bent mijn Meester, U heeft mij volledig in Uw macht voegde ik er aan toe. Lachend nam Karl die laatste zin tot zich en liet mij weten dat ik daar wel achter zou komen.

Karl haalde de butplug voorzichtig uit mijn kontje wat een enorme verlichting was, sterker het voelde zo leeg, maar daar kwam snel een einde aan. Jim op handen en knieen ver voorover en je heerlijk kontje naar achteren duwen vertelde Karl mij. Ik voelde eerst twee vingers die mijn anus probeerden te openen, daarna met drie. Mijn kont werd flink onderhanden genomen. Karl verzekerde mij dat de kogel wat tijd nodig had om hem er helemaal diep in te laten glijden. Opnieuw vingerde Karl mijn neukgat en beetje bij beetje kwam er ruimte, toen Karl zijn vierde vinger erbij kwam keek hij mij triompfantelijk aan en zei mij dat met wat vaseline het zeker zou lukken.

Het had mij niet onberoerd gelaten, ik was inmiddels bloedgeil en werkte naar tevredenheid van Karl flink mee. Een gesmoorde kreet van mij gaf aan dat ik nu echt wel erg open stond, maar jesus wat was dit geil en oh zo vreselijk lekker.

Toen plots voelde ik de stalen kogel tegen mijn slavenkut aan drukken, koud hard staal werd er voorzichtig naar binnen gewerkt.

Karl nam het handvat en draaide de kogel in het rond om mijn anus nog meer op te rekken. Vreselijk geil liet ik hem zijn gang gaan en ondanks de pijn voelde het als een sensatie wat ik nu moest ondervinden.

Ik kon er niets aan doen, maar door de gespannen sfeer en de penetratie was ik zo geil dat ik nog net Karl kon informerern dat er een zaadlosing aanstaande was ooooh Karl ik ben zo geil oooh ja ga door en zo spoot ik mijn sperma uit mijn dikke pik. Karl twijfelde geen moment, op het moment dat ik mijn bed onder spoot met mijn vocht, drukte Karl de kogel in ene naar binnen. Aaaaah jesus wat zit ik vol, maar zo lekker, wild begon ik met mijn kontje te draaien, schudden.

Karl had zijn werk gedaan en begon mijn pik en ballen te geselen wat ik niet langer vol hield en opnieuw had ik een enorme lading geil, alleen nu ving Karl het handig op in een glas, wat ik niet helemaal begreep, ik spoot het glas behoorlijk vol zo geil was ik. Zo Jim, hoe vind jij dit, voelt dit lekker aan, het is wel wat anders dan de opgepompte plug, die had nog iets van meegaans. Maar dit was een stalen kogel, hard die echt als een blok in mijn kut zat, toch vond ik verschrikkelijk lekker.

Jim, begon Karel, nu jij al klaar bent gekomen gaan we wat leuke dingen doen. Sta maar eens op en loop heupwiegend op jou hoge hakken door de kamers op en neer, geil jij me maar eens flink op. Toen ik opstond, toen voelde ik pas wat voor een attribuut Karl er bij mij in had gepenetreerd.

Ik liep naar de gang en bekeek mij in de grote spiegel, en eerlijk ik zag er verschrikkelijk lekker uit en hoe groot en zwaar die kogel ook was het voelde voor mij lekker aan. Toen ik terug in de slaapkamer kwam zat Karl te telefoneren en hoorde hem nog net zeggen, ja mannen ik had het toch gezegd ik wist het gewoon, hij is een botergeile kerel die er werkelijk voor alles in is hij lust er wel pap van.

Karl klapte zijn mobieltje in, waarop ik hem vroeg wie hij had gebeld. Oh wat vrienden van mij, vrienden van de motorclub, die vroegen of ik zin had om vannacht naar een feest te gaan. Maar Jim, ga jij eens op je knieen en wanneer ik jou tepels onderhanden neem pijp jij mij lekker klaar, want kijk ik heb ook weer een dikke pik gekregen zoals jij als een slet door de kamer liep op die hoge hakken, echt jij ziet er bijzonder lekker geil uit met die jarretelles en nijlons op hoge hakken.

Zo likte ik opnieuw de ballen van Karl pijpte ik zijn dikke pik totdat hij met een schreeuw kreunend klaarkwam. Nu Jim ga jij mij neuken met die heerlijke grote dikke lul, eerst sabbelde Karl mijn pik schoon, ging op het bed op zijn buik liggen met zijn kont omhoog zodat ik mijn lul er hard kon in rammen, Karl was schijnbaar wel wat gewend want alles ging gemakkelijk.

Goed zo, ik hou ook van harde sex neuk mij hard zonder op te houden. Doordat ik zo geil was duurde het niet lang voordat ik een orgasma had en spoot alles in zijn kontje, maar mocht onder geen beding ophouden met neuken. Karl lag te genieten van mijn nog steeds gezwollen pik, mijn geil droop uit zijn kont waardoor het neuken mij gemakkelijk af ging. Hard stote ik in zijn neukhol totdat Karl mij aangaf door te blijven neuken maar ook dat ik hem gelijk moest aftrekken,.

En Jim, plant je lage nagels hard in mijn pik waar ik behoorlijk geil van word. De kogel voelde nog steeds lekker aan, ik zat zo lekker vol, mijn pik deed zijn werk en ik trok Karl hardhandig af.

Nu hadden wij gelijktijdig een explosie. Karl spoot zijn pik helemaal leeg terwijl de afdrukken van mijn nagels in zijn pik zaten en ik spoot het neukhol van Karl helemaal vol met mijn sap. Toen wij beide klaar waren gekomen likten wij elkaar schoon. Karl likte mijn pik, ik rimde zijn kontje en zoog zijn pik schoon. Zullen we nu even een pauze in lassen en samen een wijntje nemen om op krachten te komen zei Karl. Zo deed ik mijn neligiee aan en nam Karl aan de hand mee richting kamer waar wij genoten van een heerlijk wijntje.

Wij vertelden elkaar wat wij zoal meemaakte, ik vertelde over Desiree wat wij allemaal uithaalden over mijn fetish van nijlons, jarretelles en meer. Karl had het vooral over de motorclub waar allemaal homo,s lid van waren, de geile feesten maar waar ook lekkere meiden werden uitgenodigt die vevolgens uitgewoond werden door al die geile homo,s.

Het werd mij nu ook duidelijker dat homo,s veel aggresiever waren tijdens sex, niets was hun te dol. Zo hadden die vrouwen ooit gezegd toen zij op zo,n feest waren gekomen, waar het uitliep op een gangbang, nog nooit zoveel lekkere geile sex hadden beleeft. Al die tijd had ik de enorme kogel nog in mijn slavenkut zitten, het klinkt misschien overdreven maar ik voelde de kogel zo lekker strak zitten wanneer ik mij bewoog, er een rilling van genot door mij heen ging. Ik schoof en reed ongemerkt op de kogel waardoor ik weer bloedgeil aan het worden was.

Net toen ik wilde voorstellen om naar de slaapkamer te gaan werd er gebeld, jesus Karl wie kan dat nou zijn, ik doe niet open zoals ik er uit zie.

Jim, kijk eerst even door het kijkgat om te zien wie er voor de deur staat, dat kan toch geen kwaad. Zodoende liep ik naar de voordeur keek naar buiten en zag twee vreselijk mooie kerels staan in het leer, met leren petten op. Gvd, Karl was lekker maar deze twee zagen er nog lekkerder uit, groot gespierd en je kon duidelijk zien in hun strakke leren broek dat zij wel behoorlijk wat hadden.

Nogmals werd er gebeld, waardoor ook Karl nu kwam kijken, jesus Jim dat zijn twee vrienden van mij, mag ik ze binnen laten. Zonder mijn antwoord af te wachten deed Karl open en stonden zij binnen zonder zich te schamen stelde hij de twee aan mij voor aan mij, Mark en John heette zij.

De lekkerdjes keken mij vol bewondering aan en zei, nu Karl jij heeft echt gelijk dit is werkelijk top. Ondanks dat het best wel genant was, was ik ook wel gecharmeerd van de twee prachtige kerels, ik was werlkelijk bloed geil van deze knappe kerels.

In gedachten lag ik al met ze te geilen en mijn pik werd dan ook weer verschrikkekelijk groot en zagen de twee gelijktijdig mijn stijve pik, ik had mij zelf veraden. Zo Jim, jij heeft wel een ontzettende lekkere pik zei Mark tegen mij en zonder te blozen gaf John aan wel een uurtje met mij te willen spelen. Als gebiologeerd reageerde ik en zo geil als ik was gaf ik ze brutaal het antwoord, ik ook wel met jullie, deed mijn neligiee uit en liep uitdagend heupwiegend geil voor hen uit naar de slaapkamer.

Karl kon zijn ogen niet geloven, wist al dat ik geil was, maar dat ik zo gemakkelijk met drie van hen hevige sex wilde ondergaan overtrof zijn stoutse verwachtingen. Karl had nog wel een idee, hij stelde voor dat hij de vibrerende zuignapjes op mijn tepels wilde pompen en wel te verstaan dan ook echt hard op pompen, mannen dit is een zo geil beest, die als geen ander pijn verdraagd, eigenlijk wordt deze slet er alleen maar geiler van. Binnen no time lag ik met de napjes die echt pijnlijk aanvoelde John zijn grote pik te pijpen, pijpte Mark mijn lange lul en haalde Karl ruw de kogel uit mijn kontje wat ook nog zeer pijnlijk was, om mij daarna zijn ontzettende dikke pik in mijn kut te stoten, ik lag te genieten als een loopse teef.

Overmand door zoveel sex liet ik mij volledig gaan, ik had nog niet eens in de gaten dat de homo,s met elkaar van positie wisselden, dan werd ik weer geneukt door John, gepijpt door Karl en pijpte ik Mark zijn lul. Ik raakte in extase was totaal de weg kwijt, ik had er geen rem meer opzitten en liet mij gewillig door de drie in hogere sferen brengen, ongeneerd geil was ik en liet hun begaan.

Het kon dan ook niet uitblijven dat een ieder zijn orgasma beleefde. Mijn kontje werd vol gespoten mijn gezicht droop van het sperma ik probeerde nog wel alles door te slikken maar het lukte mij niet.

Zelf kwam ik hevig klaar toen Mark mij hardhandig aftrok en ik op mijn buik een salvo sperma losliet. Even lagen wij uitgeput op bed. Maar snel daarna begonnen zij mij weer uit te wonen elkaar aflossend pijpte ik keer op keer de drie geile kerels klaar.

Meest bekeken gratis lekkere homo lul, sex filmpjes kijken. Leuke onderdanige tiener heeft seks met een rijpe kerels. Met de tieten hangend uit de bh pijpt ze de neger lul en Kijk hoe dit bruidje de grote lul pijpt en er door geneuk Hij laat haar in de gekste standjes pijpen en neukt haar Met zijn grote lul leeft hij zich uit op het tiener meisje.

Zijn stijve lul neukt haar mond tietjes en kut. Sexy blonde meid pijpt met veel geslobber. Orale sex voelt bijna lekkerder dan neuken. De mannen staan in de rij voor een pijpbeurt in deze bukk Kontje neuken met een zwartharige tijgerin.

De milf laat haar tepels zuigen pijpt zijn stijve lul en De lekkerste lekkere homo lul sexfilmpjes vind je hier! De geilste lekkere homo lul gratis sex filmpjes vind je hier! Ze wil tussen de grote tieten en dikke billen hard geneuk Likkend aan de anus vingert de oude man het meisje laat h Hij laat zijn vrouw neuken door de grote lul van zijn baas. Met haar glad geschoren kut neukt ze en word ze geneukt.

Mooi roodharig meisje pijpt de oudere man en word door he Ze laat zich in haar mond kut en anus neuken tot ze nat b De kut likken terwijl zij de lul pijpt. Hij spuit zijn stijve lul leeg op haar gezicht. Met haar handen trekt de geile Ebony vader en zoon af tot Na het masturberen met de vibrator word de Thai door twee De geile milf pijpt de buurman en laat zich door hem neuken.

Hij zuigt de grote tieten stopt zijn stijve lul er tussen Zijn grote zwarte lul neukt de grote borsten en kale kut. De lul pijpen de ballen likken haar kut vingeren beffen e In de kut en anus word de Latina geneukt. Met twee handen trekt ze aan de zwarte lul pijpt hem en w Zijn stijve lul neukt na de pijp beurt haar glad geschore Onder water en boven water word zijn grote lul gepijpt en Hij neukt en beft haar in de keuken en in de kamer.

Ze showt de dikke billen en neukt zijn stijve lul. Hij zuigt de tepels van de Transsexueel word gepijpt en n

... KLEIN KUTJE GROTE LUL SEKS  GRATIS

Mooie blonde meiden pijpen

Eerlijk gezegd klonk sexdate hoorn gratis sexdate nu mij als muziek in de oren en stemde dan ook in met haar voorstel. Ooit werd ik gewillig misbruikt door twee vrienden, dan moest ik mij aankleden in pikante lingerie jarretelles nijlons en moest ik hun pijpen. Desiree maakte gebruik van dikke pik in kut lekkerehomo situatie en begon mijn tepels met haar rood gelakte nagels te pijnigen, de pijn was ondragelijk maar ik kronkelde van genot, waarop Desiree mij zei dat zij mij een echt geil slaafje vond. Karl had het vooral over de motorclub waar allemaal homo,s lid van waren, de geile feesten maar waar ook lekkere meiden werden uitgenodigt die vevolgens uitgewoond werden door al die geile homo,s. Zullen we nu even een pauze in lassen en samen een wijntje nemen om op krachten te komen zei Karl. Kim holland anal seks videos gratis sexdating zwolle kut pik lekkere homo dikke schaam lippen porno swingen handy man porno zawaj Noord-Brabant. Ebony - Pik geile Ebony Sletjes krijgen Omas die slank of dik zijn willen een dikke lul in hun rijpe kut of lekkere kont en flink Lekkere homo knul zuigt zich suf aan lul Voor het eerst zuigen op gay gangbang Dronken knaap zuigt. Communicatie met advies over hoe dingen die kleinere g spoit botshol sexy women under wear strak vagina lekkere homo sex jackpots het vuur net als spam .

GEILE MEIDEN NL GAY MASSAGE NOORD HOLLAND