Buitensex homo slaaf sm

buitensex homo slaaf sm

Slave eating mistress snot K views. Enjoy my horny young body, all ready for you! I'll steal your fucking soul! I'm Lesley, and I'm so thrilled you stopped by!

Advertenties Door Traffic Junky. Meesteres spuugt op slaaf. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal?

Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden!

Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Spitting Femdom 2 K views. Juicy Latin Spit Mistress Mira spit humiliation Spitting and Loogie Mistresses Slapped around K views. Alle commentaren 6 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren.

The best eye drops ever she right, You can't get that kind of eye drops at any pharmacy. This girl is all i will dream about for long time. Another video with this girl https: Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester.

De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug. Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had. Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen. We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes.

We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein. Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne. Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn.

Walter keek mij doordringend aan. Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter.

Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen.

Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen. De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen.

Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij. Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek. Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan.

Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer. Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit.

Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond. Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje. Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon. Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden.

Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om. Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter.

Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat. Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen. Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper.

Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam.

Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem.

Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter. Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam. Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep.

Dit bracht me gewoon buiten mezelf. Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen. Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten. Ik kermde even maar genoot. Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan. Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen. Hij liet me los en ging naar binnen. Ik schudde met mijn lijf om zo toch het genot van mijn harde penis te voelen die van links naar rechts sloeg.

Walter had van alles bij en legde het op een tafel nabij. Hij nam wat olie en smeerde mij ballen en lul in en mijn billen en anus. Hij zei niets en bond een zwatre blinddoek voor mijn ogen. Hij betaste ze en kneedde er zachtjes in.

Mijn lul was zo terug hard. Hij greep mijn balzak boven mijn ballen met zijn wijsvinger en duim tegen elkaar. Hij had hiermee enige moeite want mijn zak zat dicht als een tennisbal gespannen onder mijn erecte paal. Langzaam trok hij mijn ballen omlaag, lager en lager.

Ik kreunde en vroeg om vergiffenis.

.

PIK AFZUIGEN BORSTEN EN KUTJES

Vrouw zoekt vrouw limburg tieten kneden 28 sep “Het is in de familie geen geheim dat wij homo zijn en vriendjes van doe dus aan BDSM en allerlei vormen van spannende fantasie-seks die. Als een slaaf op een SM show Slaaf van de overburen Dagboek van een Sm -Meesteres Tiener wordt plotseling sm-slaaf Ketting sm sex verhaal. Geniet van een heleboel Slaaf sexfilms geordend volgens populariteit. Ontelbaar gratis sex op Sex ropes used on a horny BDSM slave. SleazyNEasy.

Buitensex homo slaaf sm

Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Bedankt voor je stem! Sollicitatie Vanavond SM fantasie en werkelijkheid Subjes donderdagavond Lars op sollicitatie - deel 2 De meesteres die geen afspraken nakomt - deel 2 Weekend aan zee De buurvrouw en haar dochter De meesters die geen afspraken nakomt Mijn leven als slaaf rukkende man homo gangbang deel 8 SM trio met 2 vrouwen Zomaar een zaterdag Lars op sollicitatie Het verdict Nele - deel 4 Waarom zo! Zoals afgesproken heb ik me een aantal keer schoongespoeld. De deur gaat achter me dicht de man slaat op mijn kont en knijpt erin, ben je er klaar voor sletje.