Lekkere stijve pik sex voor spullen

lekkere stijve pik sex voor spullen

Ik kon niet geloven wat ik zei, dit was mijn verstand wat duidelijk aan het woord was. Maar hij is zo leuk! Ik voelde me enorm tot hem aangetrokken, ik werd warm van geilheid, tintelingen bij mijn pik en ik zou het liefste meer willen dan die ene zoen van net. Maar het was zo fout… Steef liet zijn hoofd weer hangen.

Ik pakte zijn hoofd beet en tilde die omhoog, hij had zijn ogen gesloten. Hij opende zijn ogen en keek me aan. Ik kijk in zijn mooie bruine ogen, die keken me vragend aan. Zijn gezicht, zijn ogen, zijn mond… ze waren zo onweerstaanbaar! Ik kon me niet langer inhouden, de geilheid nam het van me over. Zonder na te denken, zoende ik hem op zijn mooie lippen. Steef stribbelde niet tegen en al na een paar tellen deed hij ook mee en er ontstond een heerlijke zoensessie. Onze tongen kwamen al snel weer bij elkaar.

Zo bleven we een paar minuten staan in de keuken. Steef stopte, keek me aan en zei: Hij deed me zoveel aan mij denken, hoe ik een tijd geleden met mezelf in de knoop zat. Hij zal zich wel erg gelukkig en opgelucht voelen nu dat ie aan zijn gevoel toegaf. Door deze gedachte en mede door de heerlijke zoen van net, voelde ik me ook blij en opgewonden. Steef drukte zich tegen me aan, ik leunde tegen het aanrecht, hij zoende me weer.

Hij stopte en zei: Ik zei niks en glimlachte. Steef wist genoeg daardoor, hij pakte de rand van mijn T-shirt beet en trok die over mijn hoofd uit. En hij zoende me in mijn nek en al kussend ging hij naar mijn borst.

Heerlijk die kleine kusjes overal! Hij kuste mijn tepels en likte ze daarna. Ik raakte in vuur en vlam hierdoor, ik voelde mijn pik snel groeien in mijn zwembroek. Steef ging op zijn knieën en kwam op ooghoogte met mijn zwembroek waarin mijn pik een tent had gevormd. Hij keek me heel ondeugend aan en kuste mijn onderbuik. Hij trok aan het koord van mijn zwembroek en maakte die los.

Al kussend ging hij steeds lager over mijn onderbuik en liet mijn zwembroek steeds iets zakken. Mijn lul bleef erin hangen door zijn stijve toestand en zakte met de zwembroek mee. Steef kwam bij de rand van mijn pik uit en ik voelde zijn tong likken. Hij stopte en trok mijn zwembroek in één keer uit, die viel op de grond.

Steef keek tevreden naar mijn stijve paal. Hij opende zijn mond, zijn lippen gingen over zijn tanden en hij sloot zijn mond om mijn pik. Ik voelde zijn warme lippen en mond om mijn lul. Binnen in zijn mond ging zijn tong over mijn eikel. Wat voelde dit lekker! Het voelde van zijn kant een beetje onwennig, logisch ook, het was de eerste keer dat ie het deed. Maar ik zag dat ie het heel graag wilde en probeerde erg zijn best te doen!

Zijn mond zakte steeds iets en mijn pik verdween steeds verder in zijn mond. Ik zag hoe Steef genoot van het pijpen. Hij stopte en probeerde mijn pik volledig in zijn mond te laten glijden. Mijn eikel ging zijn keel in en ik hoorde hem kokhalzen.

Toen mijn pik helemaal in zijn mond zat, sloot ie zijn lippen weer, ik voelde de stoppels van zijn mond bij de rand van mijn pik. Hij haalde zijn mond van mijn pik af en likte een paar keer van onder naar boven. Ik vond het erg schattig dat ie dat zo zei.

Dit voelde anders echt heerlijk! Vol trots keek hij me aan. Hij liet zijn hoofd zakken naar mijn ballen en likte eraan. Toen begon hij erop te zuigen en nam ze ook één voor één in zijn mond. Zo lekker dit, mijn hart ging als een razende tekeer. Na een paar minuten kwam hij weer overeind. Ik lachte en zoende hem op zijn mond. We zoenden zo intens en geil, het voelde zo lekker en vertrouwd. Het was ten slotte zijn eerste keer met een man en hij wilde nu al geneukt worden. Ik hoorde ook een bepaalde geilheid in zijn stem en wist daardoor dat ie dat echt wilde.

Hij zoende me weer op een geile manier, ik trok zijn T-shirt uit, wurmde die langs onze monden en gooide hem op de grond.

Mijn handen gingen over zijn magere en toch wel wat brede rug. Zijn lichaam was vrij normaal, maar het viel me op dat zijn rug wel aan de brede kant was, wat hem weer een sportief uiterlijk gaf. Ik maakte zijn riem los en vervolgens de knoop en rits van zijn spijkerbroek. Zijn broek zakte tot net boven zijn knieën naar beneden. Hij stopte met zoenen en trok zijn broek uit door eerst aan de ene pijp te trekken en toen aan de andere. Hij liet de broek naast ons op de grond vallen. Hij had een zwarte boxer aan van een duur merk en daarin tekende zijn stijve lul af.

Hij liep naar het aanrecht naast me en begon te rommelen in een roze toilettas. Hij haalde er een wit flesje uit. Hij deed alles zo schattig en lief. Hij klikte de dop open en goot een flinke hoeveelheid op zijn hand. Hij zette het flesje op het aanrecht en hij zoende me weer geil. Hij zoende echt heerlijk. En ik voelde zijn warme handen met het warme glijmiddel om mijn paal.

Hij wreef het goed uit en maakte mijn pik goed glad, van boven tot onder. Ik ben zo geil! Ik wilde niks liever, ik wilde lekkere seks met Steef, ik wilde mijn paal in zijn warme kontje stoppen! Ik pakte hem beet en met een harde ruk draaide ik hem om, met zijn gezicht naar de keuken toe en zijn kont naar mij. Ik pakte zijn boxer beet en trok hem naar beneden. Steef had een mooi en rond kontje. Hij bukte iets en zag zijn roze ster, ik werd gek van opwinding bij het zien ervan.

Hij deed zijn handen naar achter en smeerde het glijmiddel wat nog op zijn handen zat over zijn gaatje. Ik keek naar mijn paal en zag hoe die glom in het zonlicht van alle glijmiddel. Ik ging met mijn vinger over mijn pik en haalde wat glijmiddel eraf. Ik stak mijn vinger uit en stopte die in zijn grot. Ik deed mijn vinger een paar keer op en neer zodat het binnenin ook glad was.

Steef kreunde er zachtjes bij. Ik pakte mijn pik beet en ging naar voren. Steef leunde nu op het aanrecht en lag met zijn bovenlichaam erop. Mijn gladde eikel kwam tegen zijn ster aan. Ik hoorde Steef zwaarder ademen, ik zei: Ik wist onderhand hoeveel kracht ik moest geven zodat ik erin zou gaan.

Ik greep Steef bij zijn middel vast, ik duwde met mijn lul en voelde hoe mijn eikel in Steef zijn strakke kontje ging. Steef kreunde en mijn eikel verdween langzaam erin, de rest volgde. Het voelde heel strak om mijn pik en ik kreunde ook. Ik begon langzaam heen en weer te gaan en Steef kreunde harder. Ik ging niet dieper maar versnelde wel en al snel werd het iets minder strak.

Hij kreunde hard en zei hoe lekker dat voelde. Mijn ballen kwamen tegen hem aan. Vanuit die positie haalde ik mijn pik weer langzaam terug en dan weer diep in Steef. Ik voerde steeds het tempo iets op en we kreunden allebei steeds iets harder.

Ik voelde hoe mijn ballen tegen hem aan ketsten. Zo geil om hem in dit standje te neuken tegen het aanrecht aan! Ik duwde mijn pik nu best wel hard en snel erin, maar Steef genoot ervan. Na een tijdje wilde ik wel iets anders en haalde mijn pik uit hem. Steef kwam overeind en ik zag hoe hij aan het zweten was.

Ik pakte zijn hand beet en allebei poedelnaakt liepen we richting de bank. Ik ging op de bank zitten en Steef kwam naast me te zitten. Ik keek naar zijn stijve pik die helemaal nat was van zijn voorvocht. Hij had een mooie lul, gemiddelde lengte. Ik zoende hem geil en ondertussen trok ik aan zijn pik.

Ik stopte en zei tegen hem dat ie op zijn zij moest gaan liggen. Ik ging achter hem liggen op mijn zij, zodat ik hem weer van achteren kon neuken. We zoenden weer en ondertussen begeleidde ik mijn paal naar zijn gladde en warme grot.

Met andere hand tilde ik zijn been op zodat ik makkelijker kon neuken en met de andere hield mijn paal vast. Steef kreunde het hard uit en begon aan zijn lul te trekken. Ik pakte zijn hoofd beet, draaide die weer naar me toe en zoende hem.

Ik begon hem hard te neuken nu dat het makkelijker ging. Hij wilde kreunen maar door het zoenen ging dat niet. Ik duwde mijn pik snel en diep in zijn geile warme grot.

Ik kon hem niet meer tegenhouden en hield op met zoenen zodat ie hard kon gaan kreunen. Hij kreunde het uit en riep: Oh Tom neuk me lekker hard! Wat voelde dit heerlijk, ik kreunde van genot! Ik voelde zijn warme en bezwete rug tegen me aan. Zo bleven we neuken voor een aantal minuten tot dat Steef bij zijn hoogtepunt kwam. Met een harde kreun, spoot hij zijn zaad eruit op zijn lichaam. Terwijl ik hem nog lekker paalde, probeerde Steef op adem te komen. Ik voelde dat ik ook snel tot mijn hoogtepunt zou komen en zei tegen hem: Ik haalde mijn paal uit zijn kontje en begon eraan te trekken.

Steef ging op zijn rug liggen en ik zat op mijn knieën tussen zijn benen. Ik rukte snel aan mijn paal en snel voelde ik mijn zaad uit ballen stromen. Alles kwam op Steef zijn lijf terecht en mengde zich met dat van hem. Ik plofte op de bank en ging bijkomen. Steef lag steeds naast me, hij leek volkomen van de wereld.

Na een paar minuten kwam hij overeind en kwam naast me te zitten. Hij keek me aan en gaf een lange geile zoen.

Ik heb nog nooit zo lekker en geil geneukt! Ik vond het ook ontzettend lekker! Ik keek naar al het sperma wat op zijn lichaam lag. Hij lachte en zei: Ik twijfelde erg, nu dat we klaar waren en alle geilheid uit mijn lichaam was verdwenen, voelde ik toch ook wel een schuldgevoel. Schuldig naar zijn vriendin toe. Haar borsten zaten gedeeltelijk onder het zand en ze keek verleidelijk in de camera. Joost ging op de bank zitten en deed zijn gulp open. Hij haalde zijn nu half stijve penis uit zijn broek en trok het velletje naar achteren en begon zachtjes aan zijn piemel te trekken.

God zijn tante was echt wel een geile vrouw, hij had tante Ilona altijd al wel opwindend gevonden maar nu geilde hij pas echt op haar. De volgende foto toonde een Ilona die beide borsten met haar handen tegen elkaar aandrukte en deed of ze aan haar tepel wilde likken. Die de volgende foto bekeek en al aardig op weg was klaar te komen.

Tante Ilona was ondertussen al aardig opgeschoten met het eten en wilde Joost zeggen dat het eten bijna klaar was. Bij de schuurdeur aangekomen zag ze door het raam van de deur dat Joost op de bank zat en iets deed wat ze al lang niemand meer had zien doen. Ze twijfelde, moet ik nu naar binnen of niet, de gedachte dat daar een leuke geile jonge knul zich zat af te trekken wond haar wel een beetje op en hem laten schrikken wilde ze niet.

Ze sloop stilletjes de hoek om en gluurde door het zijraam naar binnen. Daar zat haar lekkere neefje met een, tot haar verbazing en opwinding, flinke grote lul zich af te trekken! Stilletjes bleef ze even naar het geile tafereeltje kijken. Plots besefte ze waar hij naar zat te kijken! Ze besefte dat ze te geil was geworden om hier niets mee te doen, ze wilde door haar geile neefje geneukt worden!

Voorzichtig ging ze terug naar het huis en in de keuken kwam het besef dat ze het niet kon maken om haar jonge neefje te verleiden. De geile gevoelens die ze al een tijdje had moeten missen maakte haar zwak, ze wilde klaarkomen!

Ze liep naar de koelkast en pakte de grote komkommer die ze die morgen had gekocht uit de groentela. Ze ging de trap op naar haar slaapkamer en liet zich op bed vallen en stroopte haar broek naar beneden. Geil speelde ze even met haar vingers met haar klitje en stopte ze de komkommer in haar mond om hem glibberig te maken met haar spuug. Dit was eigenlijk niet nodig want ze was ondertussen kletsnat geworden van de aanblik van haar masturberend neefje.

Ze plaatste de komkommer tegen haar schaamlipjes aan drukte de komkommer langzaam naar binnen. Ze rilde van genot en bewoog de grof geribbelde groente steeds sneller heen en weer in haar doosje terwijl ze fantaseerde dat het de dikke piemel van Joost was. Met haar andere hand speelde ze met haar clitoris en voelde al snel een orgasme naderen. Zacht kreunend bereikte ze haar hoogtepunt en liet de komkommer op de grond vallen. Ze wist nu een ding zeker, ze wilde de pik van Joost!.

Tante Ilona deed haar slipje uit en waste haar poesje, trok de strakke joggingbroek weer aan en keek in de spiegel. Haar schaamlippen waren nu duidelijk te zien en moesten wel een opwindende aanblik zijn voor haar geile neefje. Ook haar T-shirt ging uit zodat ze haar BH kon uitdoen. Ze streelde haar grote borsten en kneep zachtjes in haar tepels en pakte de fles lotion. Een grote straal lotion kneep ze uit de fles boven haar borsten en begon die sensueel in te smeren. Joost was ondertussen bij de laatste foto aangekomen en was nu wild aan zijn piemel aan het trekken.

Hij Fantaseerde dat zijn tante voor hem poseerde en uitdaagde en niet zijn oom Max. De iets natte en geopende lippen, de grote dikke borsten met harde tepels, de gebruinde huid, de bikini lijn van de zon die een duidelijk verschil in kleur liet zien tussen de witte huid rondom de tepels en de plek waar haar bikini ophield, het lange donkere haar van Tante Ilona vervolmaakte de fantasie en heet zaad spoot over zijn handen en droop op de bank.

Die zou hij in iedergeval mee naar huis nemen! Hongerig liep Joost naar het huis. Hij vond zijn tante niet in de keuken en ging dus de trap op.

Bovenaan de trap gekomen zag hij haar slaapkamerdeur op een kier staan. Via de spiegel boven haar kaptafel zag hij zijn tante staan. Ze stond daar haar borsten in te masseren. Wauw, wat een lekker wijf en Joost voelde weer een erectie opkomen. Iets beschaamd, omdat hij zomaar stond te geilen op zijn tante Ilona die wel 25 jaar ouder was, ging hij weer de trap af.

Onderaan de trap riep hij: Tante Ilona trok vlug haar T-shirt weer aan en ging de trap af. Joost stond onderaan de trap met een rode blos op zijn wangen. Ilona wist wel hoe dat kwam, niet wetend wat de show van daareven bij Joost had aangewakkerd! Joost keek naar zijn tante die de trap af kwam, haar tepels staken door de stof van haar shirt heen en die aanblik zorgde ervoor dat Joost wat ongemakkelijk mee naar de keuken liep en aan de keukentafel ging zitten.

Zijn tante was in de weer met borden en pannen nauwgezet door Joost in de gaten gehouden die de meest geile gedachten had bij elke beweging die zij maakte. Als ze bukte om iets uit een kastje te pakken kreeg Joost een prachtig kijk op haar mooie kut, de stof die haar poes verhulde maakte het nog spannender. Voorvocht verliet zijn harde piemel en hij was bang dat het te zien zou zijn als hij opstond. Ze roerde in de pan en dat liet haar prachtige borsten schudden, haar tepels nog steeds stijf.

Als Ilona bukte om iets te pakken bukte ze extra diep “kijk maar lekker Joosje, geniet maar van je tante Ilona, maak hem maar lekker hard voor me”dacht ze.

Ilona pakte een bord van het aanrecht en liep op Joost af ging vlak achter hem staan en bukte zo voorover dat haar borsten op zijn schouders duwde. Joost antwoorden stotterend en kreeg op dezelfde manier zijn glaasje melk. Tijdens het eten kon Joost het niet vermijden om steeds naar de op de tafelrand liggende borsten te kijken van zijn tante. Steeds weer drukte tante met haar borsten op de tafel haar tepels tekende zich duidelijk af in de dunne stof van haar T-shirt.

Aan het einde van de maaltijd stond tante op en kwam weer achter Joost staan, Joost hield zijn adem in, ze bukte weer over hem heen en wreef met haar borsten “onbedoeld” over zijn rug terwijl ze naar zijn bord reikte. Joost genoot van de aanraking en wilde zijn tante vastpakken maar kon zich nog net beheersen.

Joost had geen honger meer, hij kon geen hap meer door zijn keel krijgen en wilde nog maar een ding. Samen ruimden ze de keuken op. De gedachte aan de film van die avond gaf Joost een beetje rust in zijn hoofd en hij trok zijn pyjama aan en ging op de bank voor de tv zitten.

Dan komt tante Ilona de kamer binnen en gaat naast Joost op de bank zitten. Met de rust is het voor Joost wel gedaan zijn hormonen gieren door zijn lijf en hij kan een erectie niet onderdrukken. Tante Ilona rekt zich uit en strekt haar armen boven haar hoofd de stof van haar dunne T-shirt spant zich om haar grote borsten. Joost is sprakeloos en staart met open mond naar zijn sexy tante. Terwijl tante met haar voeten de erectie van Joost opwrijft zegt ze”ik denk dat ik wel weet wat je wilt, lekker met tante spelen?

Tante gaat op haar knieën op de bank zitten en trilt de rand van haar T-shirt op tot halverwege haar borsten Joost kan net de rand van haar tepels zien en kijkt Joost plagerig aan, “En Joost, zal ik doorgaan, wil je meer zien”“?

Tante trekt haar shirtje uit, pakt haar borsten vast knijpt in haar tepels. Voorzichtig pakt Joost de stevige borsten van zijn tante en verliest dan zijn zelfbeheersing. Tante bukt zich iets voorover en kan dan eindelijk de dikke pik van Joost vastpakken. Tante Ilona kan een rilling van genot niet onderdrukken als ze het velletje naar achteren trekt en de grote eikel van haar neefje ziet.

Ilona kan zich niet langer beheersen staat op van de bank en doet haar broek uit. Ilona kreunt als ze voelt hoe de lekkere jonge stijve pik bij haar naar binnen glijdt. Zachtjes wipt ze op en neer genietend van de harde lul die steeds iets verder bij haar naar binnen gaat. Joost kwijlt terwijl hij aan de tepels van tante zuigt en in iedere hand een stevige borst vasthoud. Joost gaat achter haar staan en kijkt naar haar geweldige kont die zij uitnodigend naar achteren steekt. Hij streelt haar billen en tante duwt haar buik naar beneden zodat haar billen een beetje wijken en haar kutje omhoog steekt en kreunt: Joost stopt zijn harde lul in het poesje van zijn tante en begint haar in een hoog tempo te neuken.

Hij gaat met zijn handen van haar billen naar haar borsten en hoort zijn tante een verrukt gilletje slaat als hij in haar tepels knijpt. Ilona voelt de lul haar kutje strelen en vingert zich met een hand van hoogtepunt naar hoogtepunt, ze kan de orgasmen niet meer tellen, het was zo lang geleden dat ze zo lekker werd geneukt.

..

: Lekkere stijve pik sex voor spullen

Gratis sex website sex in heerhugowaard 781
Lekkere stijve pik sex voor spullen Lekkerehomo sex in leer
GRATIS SPUITENDE VROUWEN BARE SEX Mijn kutlipjes waren drijfnat. Steef kreunde het hard uit en begon aan zijn lul te trekken. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Toen besloot Peter zich uit te kleden en ging douchen. Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam.
GAY SEX ADVERTENTIES VROUW ONTVANGT THUIS Sex niederlande aftrekken en neuken

Lekkere stijve pik sex voor spullen

Bartje stond met een van pijn vertrokken gezicht te hijgen, hij kon geen woord uitbrengen. Van pure geilheid was ik zelf ook uit mijn mond gaan kwijlen. Ik produceerde een mondvol dik tuf en smeerde het over zijn pik. Ik omvatte hem helemaal met mijn natte, gladde hand en trok hem af. Er zal een vloeistof uit je penis spuiten, dat is het zaad , en misschien doet dat eventjes pijn omdat het de eerste keer voor je is, maar dat is volkomen normaal.

Het is ook erg lekker. Doe je benen nog maar iets uit elkaar, je hoeft niet bang te zijn. Met mijn linkerhand streelde ik van achteren de binnenkant van zijn bovenbenen en gleed omhoog tussen zijn billen, terwijl ik met mijn rechterhand zijn op springen staande paal zacht, maar steeds steviger bewerkte. Ik trok hem nu echt af, dit was geen massage meer, dit was doelbewust aftrekken, gericht op klaarkomen. En Bartje kwam, toen hij zelf neukbewegingen in mijn hand begon te maken.

Ik had al aardig wat ervaring in het bewerken van een stijve mannenpik, dus ik wist hoe ik hem zijn eerste, laaiend felle orgasme moest bezorgen. Hij begon te maaien met zijn armen, snoof door zijn wijd open neusgaten en kreunde zo hard dat ik bang werd voor de conciërge. Hij wrong zijn pik heftig in mijn hand, en terwijl hij instinctief de harde, oeroude neukbewegingen maakte, kwam hij klaar.

Hij brulde het uit. Ik vind het altijd heerlijk om het zaad eruit te zien spuiten. Het spritste uit de gapende, wijde opening van zijn pisgaatje. Een, twee, drie explosies wierpen dikke stralen sperma door de lucht, terwijl ik hem met mijn volle hand leegmelkte.

Bartje viel bijna flauw, ik ook trouwens. Ik hielp hem van de kruk af. Hij huilde zowat, van pijn en geluk. Terwijl hij zijn zaad over de grond bleef druppelen, wankelde hij naar de bank. Hij graaide naar zijn handdoek en begon zich af te drogen. Ik pakte een handvol tissues en veegde de klodders sperma van de vloer. Bij mij jeukte het natuurlijk enorm, ik moest snel iets verzinnen.

Ik ging ervan uit dat deze gezonde jongen vast nog lust en energie genoeg had voor hoofdstuk twee van het boek Voorlichting, maar ik natuurlijk wilde geen ongenode gasten aan mijn deur. Ik moet er verhit uitgezien hebben. Gaat u maar gerust naar huis, u hoeft de zaal niet af te sluiten, dat doe ik zelf wel, en ik heb de sleutel van de zijingang.

Ik zal alles opruimen, maakt u zich geen zorgen. Ik hoorde hem al op zijn brommer wegknetteren toen ik weer de deur van de kleedkamer open deed. Bartje had zich aangekleed, hij was al bezig zijn schoenen aan te trekken. Dat was niet de bedoeling. Je moet eerst nog leren hoe je zelf de pijn in je plasser kunt wegmaken. En dan zal ik je meteen seksuele voorlichting geven.

Hij ging weer zitten en keek me vragend aan. Ik was in mijn bureaustoel gaan zitten. Ik zal je leren hoe je jezelf moet masseren, hoe je de pijn en de kriebel in je plasser weg kunt laten gaan, want daar gaat het om. Daarnet heb je vanwege de pijn niet goed gekeken naar hoe ik het deed, maar deze keer moet je goed opletten.

Ik boog me naar zijn broekband, gespte plechtig de ceintuur los, maakte de knoop los en trok zijn rits naar beneden. Verwachtingsvol stond hij te kijken naar wat ik deed. Ik stroopte zijn broek naar beneden, tezamen met zijn onderbroek. Het was echt een mooie, soepele jongenspik. Hij doet nog geen pijn, is het wel? Bedremmeld, met de armen achter zijn rug, stond hij voor me. Hij wist zich geen houding te geven in zijn nakie, en met zijn kloppende, rijzende pik. Dat moet je goed weten.

Het komt niet door mij, het komt door jezelf. Het komt doordat ik een vrouw ben. Want als ik een jongen was, zou je plasser niet stijf worden, is het wel? Dus het komt doordat jij naar mij kijkt. En je mag naar mij kijken, hoor. Elke jongen kijkt graag naar de borsten van een vrouw en als ik je mijn borsten laat zien, zul je merken dat je plasser automatisch hard wordt. Zo hard dat hij weer pijn gaat doen. En dan zal ik je leren hoe je er zelf voor kunt zorgen dat de pijn weggaat.

Hij stond me te verslinden met zijn ogen. Ik keek hem recht aan, stak mijn tieten vooruit, deed mijn handen achter mijn rug en gespte het haakje los. Terwijl ik met één hand de beha op één tiet vasthield, schoof ik het bandje van mijn andere schouder af. Toen nam ik de cup met een bijna ritueel gebaar van mijn tiet af. Bartje begon te hijgen, zijn pik kreeg de sporen.

Ik ben een tamelijk forse griet, 1. Ze staan peervormig naar buiten. Mijn tepels zijn relatief klein, maar ze prijken in mooie, lichtbruine tepelhoven. Ze zitten precies aan het eind van mijn tieten, waardoor het echt uiers lijken. Verlangend keek hij naar de andere borst, die ik zonder omwegen liet zien. Hij kon er niet genoeg van krijgen.

Gretig strekte hij zijn handen uit. Zijn handen waren te klein om al mijn tietvlees te kneden en omvatten, maar hij deed aardig zijn best. Hij hitste me op door met zijn vingertoppen mijn tepels te betasten en erin te knijpen. Ik was zelf ontzettend heet, te heet, ik moest even een pauze inlassen.

Ik pakte hem bij zijn pik en deed alsof ik hem vies vond. Zijn pik zat trouwens ook werkelijk onder de opgedroogde nattigheid, sperma, spuug, geil en zweet. Hij stapte naast me met een hoog opgerichte paal tussen zijn benen, zo trots als een pauw, terwijl ik met mijn grote blote, schuddende tieten naast hem liep.

Terug ik mijn hok rukte ik meteen mijn trainingsbroek naar beneden. Mijn slipje plakte aan mijn natte, dikgezwollen kutlippen. Ik trok de kamerjas aan die daar hing voor het geval ik ging douchen als er nog kinderen in de kleedkamer waren. Ik ging met de kamerjas wijd open onderuit gezakt in de bureaustoel liggen en pakte een dikke reuze viltstift uit een pot die op het bureau stond. Ik legde mijn benen op het bureau. Terwijl ik met de ene hand mijn klit stimuleerde, pompte ik de kingsize viltstift keihard in mijn kut.

Ik fantaseerde dat ik met opgetrokken benen op de rand van het bureau zat, terwijl beurtelings Bartje en zijn klasgenootje Jos hun harde, stalen jongenspikken in me dreven. Binnen de kortste keren kreeg ik een zalig, fel orgasme. Daar kwam Bart alweer aan. Hij had zich in de haast niet goed afgedroogd, hij droeg de handdoek om zijn lendenen.

Ik draaide me in mijn bureaustoel naar hem toe en gebaarde dat hij dichterbij moest komen. Op moederlijke toon vroeg ik: Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Bartje keek meteen naar binnen. Je hebt nu geprobeerd naar binnen te kijken, naar mijn borsten, is het niet? Het is een mooi gezicht. Wil je graag mijn borsten zien en misschien aanraken? Ik trok zijn handdoek weg, schudde zonder verdere plichtplegingen mijn kamerjas van mijn schouders en ging rechtop zitten.

Ik pakte zijn handen, die ik op mijn vooruit gestoken tieten legde. Hij kneep erin en streelde mijn tepels, terwijl ik zijn fluwelen jongenspik in mijn handen nam. Schokkend kwam hij omhoog, terwijl Bartje nog steeds enthousiast mijn tieten aan het bewerken was.

Ik wilde hem pijpen. Ook daarmee zal ik je helpen. Ik zal iets doen waar je goed naar moet kijken en waar je aan terug kunt denken als je met je piemel speelt.

Dan moet je denken aan de juffrouw die dit doet. Ik schoof mijn stoel achteruit en ging op mijn knieën zitten. Ik pakte hem bij zijn heupen en keek naar boven. Bartje stond gespannen toe te kijken. Ik stak mijn tong uit en likte hem onder zijn eikel. Bartje stond ademloos te kijken naar wat ik deed. Ik liet mijn tong tintelend langs zijn schacht gaan en prikkelde zijn pisgaatje. Toen trok ik zijn pik naar beneden en liet hem langzaam tussen mijn natte lippen glijden, terwijl mijn tong langs de onderkant van zijn stang glibberde.

Bartje begon te beven. Wat ik nu doe, heet pijpen. Ik liet zijn stang weer tussen mijn lippen dringen. Hij keek naar beneden en kon goed zien hoe zijn pik in en uit de natte mond van de juffrouw gleed. Het gaf hem rillingen van genot. Ik streelde zijn ballen, terwijl ik met mijn mond diep over zijn pik zakte.

Bartje begon al snel ook zelf neukbewegingen te maken. Zou hij zo snel alweer gaan spuiten? Voor alle zekerheid hield ik maar even op met die verwennerij en zei: Je bent er al bijna, is het niet? Laat maar eens zien wat je kunt. Bartje keek zijn ogen uit, hij begreep dat ik iets aan het doen was bij mezelf. Hij keek scheel van geilheid en trok nog heviger aan zijn pik.

Met mijn ene hand kneedde ik mijn tieten. Ik vingerde mezelf en pompte de dikke viltstift in mijn kut, terwijl ik zat te genieten van de aanblik die Bartje me bood. Ik voelde snel een orgasme opkomen. Hij deed zijn benen uit elkaar zodat ik er goed bij kon. Ik vind het altijd een heerlijk geil gezicht om een jongen te zien spuiten. Een jongen die zichzelf pal voor mijn ogen aftrok. Het zaad droop van mijn tieten. Hij kon niet meer op zijn benen staan.

Hij zakte op de grond en lag te kronkelen van zaligheid, terwijl hij aan zijn pik bleef wrijven en trekken. Het was de eerste keer dat hij zichzelf had afgetrokken.

Hij had zijn ogen dicht, en hij lag maar te kreunen en te steunen. Tussen zijn blanke billen kreeg ik een glimp te zien van zijn aars, en tussen zijn benen zat de stevige, volle zak. Ik was heet, heet, heet. Terwijl ik naar het lekkere kontje van de half bewusteloze Bartje lag te kijken, pompte ik een, twee vingers in mijn kut terwijl ik met de andere hand stevig mijn tieten masseerde en in mijn tepels kneep.

Godverdomme, wat was ik heet. Bartje kwam bij bewustzijn. Hij deed zijn ogen open, en toen hij zag wat ik aan het doen was, kwam hij dichterbij gekropen. Ik sloeg mijn kamerjas open en deed mijn benen uit elkaar, zodat hij recht in mijn kut kon kijken. Bartje kwam als een hondje naar me toe kruipen.

Hij rook de sekslucht, de sterke oergeur en stak zijn tong uit. Niet wetend waar hij precies moest likken, begon hij me als een hondje te likken. Ik was zo geil dat ik bij de eerste aanraking al begon te kreunen. Hij begon ook met zijn vingers op ontdekkingsreis te gaan in en om mijn kut terwijl hij ijverig door bleef likken. En ik kwam klaar, eindelijk, zalig.

Terwijl Bartje zijn tong in mijn kut stootte en met zijn ene hand — per ongeluk — aan mijn clitoris zat. Het orgasme golfde door me heen, het deed me schudden, mijn billen bonkten op de zitting. Ik moest me vasthouden aan de leuningen, anders was ik van de stoel af gegleden, zo hevig kwam ik klaar. Terwijl ik verzaligd lag na te genieten, was Bartje rechtop op zijn knieën gaan zitten. Ik zag dat er alweer leven in zijn pik was gekomen. Hij zat aan zijn pik te trekken terwijl hij naar me loerde.

Hij hijgde van geilheid, het was een mooi gezicht. Moeizaam hees ik me uit de stoel. Ik pakte Bartje bij zijn hand en nam hem mee naar het bureau.

Ik liet hem een tijdje kijken en draaide toen mijn hoofd zijn kant op. Duidelijk geschrokken, vluchtte hij zijn woning binnen. Ik heb nog een uurtje gelegen tot de zon niet meer in mijn voortuin stond.

Ik heb de man niet meer gezien die dag. Ik had anderhalve week als een gek op een belangrijke project gewerkt voor een goede klant van ons. Het kwam allemaal heel goed uit, het zonnetje scheen en ik wilde gaan luieren in de zon om bij te komen. Dus weer vroeg naar de sportschool en twee uur later was ik weer thuis en zou genieten wat het heerlijke zonnetje in mijn voortuin.

Ik trok mijn zwembroek weer aan en installeerde me op de stoel in de zon. Na een half uur, werd het zonnebaden onderbroken: Ik kwam omhoog en deed mijn zonnebril af. Een man stond op de stoep, blond, knap gezicht, leuk gekleed, sportief. Ik vond hem best aantrekkelijk! Ik kwam uit mijn stoel en gaf hem een hand. Dat was het balkon waar twee weken geleden die man naar me stond te kijken. Hij was het dus! Nu herkende ik hem pas! Misschien stom om dat nu al te vragen. Hmm, een vriendin dacht ik.

Hij keek wel anders naar me dan de andere hetero mannen en na twee weken geleden dat ie zo zat te kijken. Nou ja, hij heeft dus een vriendin.

Ik liep naar binnen en haalde de koffer met daarin de boor uit de kast. Ik liep naar buiten en overhandigde hem de koffer. Ik was de beroerdste niet dus ik zei: Zo lastig moet het niet zijn toch? Ik liep weer terug naar binnen, haalde een T-shirt uit de kast en trok die aan. Ik trok de voordeur dicht en liep richting Steef. We liepen naar de andere kant van het gebouw waar de ingang was en met de lift gingen we naar de tweede verdieping.

Vier appartementen na de lift, deed Steef de sleutel in de deur en draaide die open. Een mooi en zonnig appartement, al had het nu geen direct zonlicht, grote woonkamer met moderne open keuken. Overal stonden dozen en daartussen hun meubels. Steef liep naar het grote canvasframe. Hij pakte hem en draaide hem om met de foto naar mij toe. Steef stond erop met een mooi knap meisje, zo te zien op het strand. En leuke meid, knap! Hij niks en liep ermee naar de muur waar die moest komen te hangen.

Opeens liet ie zijn hoofd hangen en hoorde ik gesnik. Was hij nou aan het huilen? Ik liep naar hem toe en keek hem aan. De tranen rolden over zijn wangen, hij haalde zijn neus op. Zei ik iets verkeerds?! Hij zette het doek neer en ging op de bank zitten met zijn hoofd naar beneden. Ik liep er heen en ging naast hem zitten. Hij huilde nog steeds. Ik keek hem vragend aan.

Ik ben gewoon bang… bang dat ik homo word! Ik legde mijn arm op zijn schouder, ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen, zou dat de reden zijn geweest dat hij zo stond te kijken naar me steeds?

Steef zijn ogen werden groot en keken me vol verbazing aan. Ik zei niks en liep naar de keuken om een glas water voor hem in te schenken. Ik pakte een glas van het aanrecht zonder te kijken of ie schoon was en vulde hem met water uit de kraan. Het aanrecht stond vol met spullen, ook onder andere etenswaren en toiletspullen. Steef kwam naar de keuken, ik draaide me om en gaf hem het glas water. Hij nam een flinke slok en zette het achter me op het aanrecht.

Ik was zo verrast dat ik totaal verstijfde. Ik kon niet meer nadenken, er ging van alles door mijn hoofd en dat allemaal in milliseconden.

Er kwam een gedachte voorbij van hoe leuk en knap Steef was. Door die gedachte gaf ik er aan toe en zoende Steef terug. Zijn heerlijke warme lippen bewogen samen met de mijne en al snel kwam Steef zijn tong in mijn mond. Toen zag ik dat canvasdoek voor me waar Steef en zijn vriendin erop stonden. Ik stopte en keek hem aan.

Ik heb zo naar je staan kijken en bewonderen en het is zo lekker om er nu aan toe te geven! Je zal toch eerst met haar moeten praten of iets! Ik kon niet geloven wat ik zei, dit was mijn verstand wat duidelijk aan het woord was.

Maar hij is zo leuk! Ik voelde me enorm tot hem aangetrokken, ik werd warm van geilheid, tintelingen bij mijn pik en ik zou het liefste meer willen dan die ene zoen van net. Maar het was zo fout… Steef liet zijn hoofd weer hangen. Ik pakte zijn hoofd beet en tilde die omhoog, hij had zijn ogen gesloten. Hij opende zijn ogen en keek me aan. Ik kijk in zijn mooie bruine ogen, die keken me vragend aan. Zijn gezicht, zijn ogen, zijn mond… ze waren zo onweerstaanbaar! Ik kon me niet langer inhouden, de geilheid nam het van me over.

Zonder na te denken, zoende ik hem op zijn mooie lippen. Steef stribbelde niet tegen en al na een paar tellen deed hij ook mee en er ontstond een heerlijke zoensessie.

Onze tongen kwamen al snel weer bij elkaar. Zo bleven we een paar minuten staan in de keuken. Steef stopte, keek me aan en zei: Hij deed me zoveel aan mij denken, hoe ik een tijd geleden met mezelf in de knoop zat. Hij zal zich wel erg gelukkig en opgelucht voelen nu dat ie aan zijn gevoel toegaf. Door deze gedachte en mede door de heerlijke zoen van net, voelde ik me ook blij en opgewonden. Steef drukte zich tegen me aan, ik leunde tegen het aanrecht, hij zoende me weer.

Hij stopte en zei: Ik zei niks en glimlachte. Steef wist genoeg daardoor, hij pakte de rand van mijn T-shirt beet en trok die over mijn hoofd uit. En hij zoende me in mijn nek en al kussend ging hij naar mijn borst. Heerlijk die kleine kusjes overal! Hij kuste mijn tepels en likte ze daarna. Ik raakte in vuur en vlam hierdoor, ik voelde mijn pik snel groeien in mijn zwembroek. Steef ging op zijn knieën en kwam op ooghoogte met mijn zwembroek waarin mijn pik een tent had gevormd.

Hij keek me heel ondeugend aan en kuste mijn onderbuik. Hij trok aan het koord van mijn zwembroek en maakte die los. Al kussend ging hij steeds lager over mijn onderbuik en liet mijn zwembroek steeds iets zakken. Mijn lul bleef erin hangen door zijn stijve toestand en zakte met de zwembroek mee.

Steef kwam bij de rand van mijn pik uit en ik voelde zijn tong likken. Hij stopte en trok mijn zwembroek in één keer uit, die viel op de grond. Steef keek tevreden naar mijn stijve paal. Hij opende zijn mond, zijn lippen gingen over zijn tanden en hij sloot zijn mond om mijn pik. Ik voelde zijn warme lippen en mond om mijn lul. Binnen in zijn mond ging zijn tong over mijn eikel.

Wat voelde dit lekker! Het voelde van zijn kant een beetje onwennig, logisch ook, het was de eerste keer dat ie het deed. Maar ik zag dat ie het heel graag wilde en probeerde erg zijn best te doen! Zijn mond zakte steeds iets en mijn pik verdween steeds verder in zijn mond.

Ik zag hoe Steef genoot van het pijpen. Hij stopte en probeerde mijn pik volledig in zijn mond te laten glijden. Mijn eikel ging zijn keel in en ik hoorde hem kokhalzen. Toen mijn pik helemaal in zijn mond zat, sloot ie zijn lippen weer, ik voelde de stoppels van zijn mond bij de rand van mijn pik. Hij haalde zijn mond van mijn pik af en likte een paar keer van onder naar boven.

Ik vond het erg schattig dat ie dat zo zei. Dit voelde anders echt heerlijk! Vol trots keek hij me aan. Hij liet zijn hoofd zakken naar mijn ballen en likte eraan. Toen begon hij erop te zuigen en nam ze ook één voor één in zijn mond. Zo lekker dit, mijn hart ging als een razende tekeer. Na een paar minuten kwam hij weer overeind.

Ik lachte en zoende hem op zijn mond. We zoenden zo intens en geil, het voelde zo lekker en vertrouwd. Het was ten slotte zijn eerste keer met een man en hij wilde nu al geneukt worden.

Ik hoorde ook een bepaalde geilheid in zijn stem en wist daardoor dat ie dat echt wilde. Hij zoende me weer op een geile manier, ik trok zijn T-shirt uit, wurmde die langs onze monden en gooide hem op de grond. Mijn handen gingen over zijn magere en toch wel wat brede rug. Zijn lichaam was vrij normaal, maar het viel me op dat zijn rug wel aan de brede kant was, wat hem weer een sportief uiterlijk gaf. Ik maakte zijn riem los en vervolgens de knoop en rits van zijn spijkerbroek.

Zijn broek zakte tot net boven zijn knieën naar beneden. Hij stopte met zoenen en trok zijn broek uit door eerst aan de ene pijp te trekken en toen aan de andere. Hij liet de broek naast ons op de grond vallen. Hij had een zwarte boxer aan van een duur merk en daarin tekende zijn stijve lul af. Hij liep naar het aanrecht naast me en begon te rommelen in een roze toilettas.

Hij haalde er een wit flesje uit. Hij deed alles zo schattig en lief. Hij klikte de dop open en goot een flinke hoeveelheid op zijn hand. Hij zette het flesje op het aanrecht en hij zoende me weer geil.

Hij zoende echt heerlijk. En ik voelde zijn warme handen met het warme glijmiddel om mijn paal. Hij wreef het goed uit en maakte mijn pik goed glad, van boven tot onder. Ik ben zo geil! Ik wilde niks liever, ik wilde lekkere seks met Steef, ik wilde mijn paal in zijn warme kontje stoppen! Ik pakte hem beet en met een harde ruk draaide ik hem om, met zijn gezicht naar de keuken toe en zijn kont naar mij. Ik pakte zijn boxer beet en trok hem naar beneden. Steef had een mooi en rond kontje.

Hij bukte iets en zag zijn roze ster, ik werd gek van opwinding bij het zien ervan. Hij deed zijn handen naar achter en smeerde het glijmiddel wat nog op zijn handen zat over zijn gaatje.

Lekkere stijve pik sex voor spullen

Lekkere stijve pik sex voor spullen

Dus hielden we hier bij, één keer per week samen lekker neuken en daarna een gezellig avondje. Hij werkte niet meer aan de bouwplaats aan de overkant, het complex was zo goed als klaar en de appartementen zouden binnen een paar weken opgeleverd worden. Hij werkte nu op een andere bouwplaats en nam mede daardoor al een afstand. Hij begon met smoezen, dat ie moe was en alleen wilde zijn. Na een paar vrijdagen hem te hebben gevraagd om langs te komen, hield ik het ook voor gezien. Ik ben niet iemand die eeuwig het blijft proberen.

Nadat ik gestopt was met het contact , hoorde ik ook van hem niks. Het was jammer, maar mijn leven ging door. Het werd zomer, de temperatuur was stijgend, ik vond het allemaal best! Er zou wel iets anders op mijn pad komen…. Het was eind juni, op een zonnige dinsdag. Het zou die dag 20 graden worden en besloot maar om die dag in plaats van te werken thuis, lekker vrij te houden en te niksen.

Ik had net een groot project afgerond dus was wel toe aan een beetje vrije tijd! Mijn hobby, fitness, ging natuurlijk gewoon door. Dus vroeg in de ochtend stond ik al in de sportschool en ging flink in de weer met gewichten. In de avonden kon ik lekker kijken naar de strakke lijven van de dames en voornamelijk heren het had op dat moment wel mijn voorkeur die aan het sporten waren. Nu zag ik alleen vrouwen van middelbare leeftijd en dat deed we weinig.

Maar goed, het voordeel was dat het rustig was en alle apparaten en gewichten tot mijn beschikking had. Ik rondde mijn oefeningen af, douchte en ging naar huis. Ik stapte uit de auto en voelde al de warmte.

Ik kreeg zin om lekker in het zonnetje te gaan liggen, misschien scheelde dat een keer naar de zonnebank. Het was nog vroeg op de dag en de zon stond alleen in de voortuin, laat in de middag stond ie in mijn achtertuin. En er stond bijna geen wind, ideaal! Ik ging mijn huis binnen, trok een zwembroek aan en met een glas water, een boekje en mijn zonnebril op liep ik naar buiten. Ik pakte een tuinstoel, zette die richting de zon en ging zitten.

Het zonnetje brandde goed. Dit zou zeker wel een kleurtje opleveren! Ik begon ijverig in mijn boek te lezen, wel vakliteratuur natuurlijk. Opeens werd ik verstoord door stemmen die duidelijk vrolijk waren. Ik keek die kant op en zag dat deze van een balkon aan de overkant kwamen. De appartementen waren al opgeleverd en kennelijk hadden de eerste bewoners al hun sleutel gehad. Een aantal mensen had zich buiten verzameld en waren alles aan het bekijken.

Ik gaf er geen aandacht verder aan en ging verder met lezen. De stemmen verdwenen naar binnen. De tijd ging al snel voorbij en het werd warmer en warmer. Ik had al wat gegeten en genoot verder van het warme zonnetje.

Ik was het boek zat en legde het opzij. Opeens zag ik een man op dat zelfde balkon waar eerder de stemmen vandaan kwamen. Ik deed alsof ik een andere kant op keek, maar door mijn zonnebril kon ik zien dat ie duidelijk naar mij zat te kijken. Hij bleef wel heel lang mijn kant op kijken. Toen ik mijn hoofd zijn kant op draaide, draaide hij zich ook om en verdween het appartement in. Ging het nou om mij? Ik besloot maar om hem te testen.

Ik stond op, liep naar binnen en pakte mijn zonnebrandolie. Ik liep weer naar buiten en ging weer in de stoel zitten. De man was nog steeds nergens te zien.

Ik haalde het dopje van de fles en sprayde zonnebrand op mijn bovenlijf. Toen ik helemaal bedekt mee was, begon ik met mijn handen het over mijn huid uit te wrijven en in te masseren. Ik probeerde dat beetje op een sexy manier te doen. En ja hoor, vanuit mijn ooghoek zag ik dat daar de man weer stond te kijken. Ik liet hem een tijdje kijken en draaide toen mijn hoofd zijn kant op.

Duidelijk geschrokken, vluchtte hij zijn woning binnen. Ik heb nog een uurtje gelegen tot de zon niet meer in mijn voortuin stond. Ik heb de man niet meer gezien die dag. Ik had anderhalve week als een gek op een belangrijke project gewerkt voor een goede klant van ons. Het kwam allemaal heel goed uit, het zonnetje scheen en ik wilde gaan luieren in de zon om bij te komen.

Dus weer vroeg naar de sportschool en twee uur later was ik weer thuis en zou genieten wat het heerlijke zonnetje in mijn voortuin. Ik trok mijn zwembroek weer aan en installeerde me op de stoel in de zon. Na een half uur, werd het zonnebaden onderbroken: Ik kwam omhoog en deed mijn zonnebril af. Een man stond op de stoep, blond, knap gezicht, leuk gekleed, sportief. Ik vond hem best aantrekkelijk! Ik kwam uit mijn stoel en gaf hem een hand. Dat was het balkon waar twee weken geleden die man naar me stond te kijken.

Hij was het dus! Nu herkende ik hem pas! Misschien stom om dat nu al te vragen. Hmm, een vriendin dacht ik. Hij keek wel anders naar me dan de andere hetero mannen en na twee weken geleden dat ie zo zat te kijken. Nou ja, hij heeft dus een vriendin. Ik liep naar binnen en haalde de koffer met daarin de boor uit de kast.

Ik liep naar buiten en overhandigde hem de koffer. Ik was de beroerdste niet dus ik zei: Zo lastig moet het niet zijn toch? Ik liep weer terug naar binnen, haalde een T-shirt uit de kast en trok die aan.

Ik trok de voordeur dicht en liep richting Steef. We liepen naar de andere kant van het gebouw waar de ingang was en met de lift gingen we naar de tweede verdieping. Vier appartementen na de lift, deed Steef de sleutel in de deur en draaide die open. Een mooi en zonnig appartement, al had het nu geen direct zonlicht, grote woonkamer met moderne open keuken.

Overal stonden dozen en daartussen hun meubels. Steef liep naar het grote canvasframe. Hij pakte hem en draaide hem om met de foto naar mij toe. Steef stond erop met een mooi knap meisje, zo te zien op het strand. En leuke meid, knap! Hij niks en liep ermee naar de muur waar die moest komen te hangen. Opeens liet ie zijn hoofd hangen en hoorde ik gesnik. Was hij nou aan het huilen? Ik liep naar hem toe en keek hem aan. De tranen rolden over zijn wangen, hij haalde zijn neus op.

Zei ik iets verkeerds?! Hij zette het doek neer en ging op de bank zitten met zijn hoofd naar beneden. Ik liep er heen en ging naast hem zitten. Hij huilde nog steeds. Ik keek hem vragend aan. Ik ben gewoon bang… bang dat ik homo word!

Ik legde mijn arm op zijn schouder, ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen, zou dat de reden zijn geweest dat hij zo stond te kijken naar me steeds? Steef zijn ogen werden groot en keken me vol verbazing aan. Ik zei niks en liep naar de keuken om een glas water voor hem in te schenken. Ik pakte een glas van het aanrecht zonder te kijken of ie schoon was en vulde hem met water uit de kraan.

Het aanrecht stond vol met spullen, ook onder andere etenswaren en toiletspullen. Steef kwam naar de keuken, ik draaide me om en gaf hem het glas water. Hij nam een flinke slok en zette het achter me op het aanrecht. Ik was zo verrast dat ik totaal verstijfde. Ik kon niet meer nadenken, er ging van alles door mijn hoofd en dat allemaal in milliseconden.

Er kwam een gedachte voorbij van hoe leuk en knap Steef was. Door die gedachte gaf ik er aan toe en zoende Steef terug. Zijn heerlijke warme lippen bewogen samen met de mijne en al snel kwam Steef zijn tong in mijn mond. Toen zag ik dat canvasdoek voor me waar Steef en zijn vriendin erop stonden.

Ik stopte en keek hem aan. Ik heb zo naar je staan kijken en bewonderen en het is zo lekker om er nu aan toe te geven! Je zal toch eerst met haar moeten praten of iets! Ik kon niet geloven wat ik zei, dit was mijn verstand wat duidelijk aan het woord was. Maar hij is zo leuk! Ik voelde me enorm tot hem aangetrokken, ik werd warm van geilheid, tintelingen bij mijn pik en ik zou het liefste meer willen dan die ene zoen van net.

Maar het was zo fout… Steef liet zijn hoofd weer hangen. Ik pakte zijn hoofd beet en tilde die omhoog, hij had zijn ogen gesloten. Hij opende zijn ogen en keek me aan.

Ik kijk in zijn mooie bruine ogen, die keken me vragend aan. Zijn gezicht, zijn ogen, zijn mond… ze waren zo onweerstaanbaar! Ik kon me niet langer inhouden, de geilheid nam het van me over. Zonder na te denken, zoende ik hem op zijn mooie lippen.

Steef stribbelde niet tegen en al na een paar tellen deed hij ook mee en er ontstond een heerlijke zoensessie. Onze tongen kwamen al snel weer bij elkaar. Zo bleven we een paar minuten staan in de keuken.

Steef stopte, keek me aan en zei: Hij deed me zoveel aan mij denken, hoe ik een tijd geleden met mezelf in de knoop zat. Hij zal zich wel erg gelukkig en opgelucht voelen nu dat ie aan zijn gevoel toegaf. Door deze gedachte en mede door de heerlijke zoen van net, voelde ik me ook blij en opgewonden. Steef drukte zich tegen me aan, ik leunde tegen het aanrecht, hij zoende me weer. Hij stopte en zei: Ik zei niks en glimlachte.

Steef wist genoeg daardoor, hij pakte de rand van mijn T-shirt beet en trok die over mijn hoofd uit. En hij zoende me in mijn nek en al kussend ging hij naar mijn borst. Heerlijk die kleine kusjes overal!

Hij kuste mijn tepels en likte ze daarna. Ik raakte in vuur en vlam hierdoor, ik voelde mijn pik snel groeien in mijn zwembroek. Steef ging op zijn knieën en kwam op ooghoogte met mijn zwembroek waarin mijn pik een tent had gevormd.

Hij keek me heel ondeugend aan en kuste mijn onderbuik. Hij trok aan het koord van mijn zwembroek en maakte die los. Al kussend ging hij steeds lager over mijn onderbuik en liet mijn zwembroek steeds iets zakken. Hij streelde zijn zus over haar rug, terwijl ze af en toe naar adem hapten tussen de kussen door en het water nog steeds over hun beide naakte lijven spoelde.

Anke kreeg het gevoel dat ze die nacht ook had gehad en dacht dat ze terstond klaar zou komen. Toen hoorden ze ineens een paar ferme kloppen op de deur van de kamer en een stem die hard riep dat ze gingen eten.

Verdwaasd maakten ze zich los van elkaar en droogden zich snel af. Na het eten gingen ze met hun ouders naar de boulevard om wat te drinken en te genieten van de ondergaande zon. Het was pas tegen half twaalf dat ze weer samen op de kamer waren. De meeste schroom was nu wel verdwenen, want ze stapten beiden naakt in bed. Maar toch wisten ze niet goed wat ze daarna moesten doen. Een tijdje lagen ze met de armen om elkaar heen gestrengeld, ze aaiden hun beider ruggen en zoenden af en toe.

Tot Peter het laken wegsloeg en zei dat hij haar wel eens goed wilde bekijken. Anke draaide zich op haar rug en Peter ging met zijn benen aan weerskanten over haar enkels zitten. Haar stevige borstjes staken omhoog, met dat kleine rondje rond de tepels en die harde knopjes erbovenop.

Peter boog voorover en begon haar tietjes te strelen, daarna zoog hij even aan de harde tepeltjes en ging met zijn tong langs haar buik naar beneden. Anke kreunde af en toe en voelde dat ze weer behoorlijk opgewonden werd. Peters pik kwam omhoog en nog voordat hij bij haar venusheuvel was aangeland, had hij al een forse erectie. Hij kwam overeind, deed haar benen iets uit elkaar en ging er tussen zitten. Nu kon hij haar smalle spleetje tussen de schaamlipjes goed zien.

Voorzichtig opende haar maagdelijke kutje en bestudeerde het roze vlees daarbinnen. Met zijn tong schoof hij tussen de lipjes en hij proefde een bittere maar niet onaangename natte substantie. Langzaam begon hij het spleetje, de lipjes en vervolgens ook haar klitje te likken. Zijn tong ging steeds dieper naar binnen en Anke begon zwaarder te hijgen en met haar lichaam te kronkelen van genot.

Net toen Peter probeerde ook een vinger naar binnen te brengen, bewoog ze haar hele onderlichaam naar boven en spande ze haar kutspieren, ze slaakte een lange zicht en plofte toen snel ademend weer neer.

Ze maakte nog een paar keer een stuipbeweging en bleef toen verheerlijkt glimlachend met haar hoofd ver achterover liggen. Peter keek haar aan en glimlachte ook: Hij draaide zich opzij, ging naast haar liggen en streelde haar over haar hele lichaam. Hij was zo bezig geweest met Anke dat hij geen aandacht meer aan zijn eigen lichaam had geschonken, maar nu merkte hij dat zijn keiharde pik om enige aandacht vroeg.

Alsof ze zijn gedachten kon raden, kwam Anke ineens overeind en keek naar die lange niet al te dikke staaf. Ze pakte hem beet en ging langzaam met haar hand heen en weer. Peter liet zich op zijn rug vallen liet zijn zusje haar gang gaan. Ze bewoog haar hand een tijdje op en neer en vervolgens schoof ze zijn voorhuid naar beneden en bestudeerde even zijn eikel, die glom van het voorvocht.

Peter voelde zijn knop kloppen en fluisterde dat ze door moest gaan, want hij merkte dat hij het niet al te lang meer zou volhouden.

Anke bewoog haar hand nu iets sneller en ineens voelde Peter dat ze zijn pik in haar mond nam. Zij zoog even aan zijn eikel en schoof toen zijn lange paal in haar mond heen en weer. Daar had hij helemaal niet op gerekend en hij liet alle remmen los. Met een paar harde stoten, spoot hij zijn warme sperma haar mond binnen. Anke schrok ervan en liet zijn pik uit haar mond glijden, een deel van het zaad liep eruit, maar het grootste deel slikte ze moedig door.

Het smaakte niet eens vies, zei ze later, toen ze gedoucht hadden en tegen elkaar aan in bed lagen te praten over wat ze net beleefd hadden. Peter maakte haar complimenten over de manier waarop ze hem gepijpt had en Anke zuchtte dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. Dicht tegen elkaar aan vielen ze in slaap om de volgende dag weer pas om een uur of negen, nog steeds in een heerlijke roes, weer wakker te worden.

Bij het ontbijt zei Anke tegen haar moeder dat ze een andere bikini wilde, want volgens haar liep ze voor joker in dat grote ouderwetse ding. Dat vind ik ook, zei Peter quasi grappig, maar moeder vond het allemaal maar overbodig. Tot hun verbazing kreeg Anke steun van haar vader, die ook vond, dat haar huidige badkleding wel erg uit de mode was en hij bood aan een nieuwe te betalen.

Met tegenzin besloot moeder daarop dat ze die ochtend samen met Anke zou gaan shoppen in het dichtstbijzijnde plaatsje, Peter en hun vader zouden dan andere winkels kunnen bezoeken. Die middag verscheen Anke op het strand met een fraaie rode bikini, bestaande uit een krap uitgesneden slipje en een strak bovenstukje, dat haar kleine tietjes goed vorm gaf. Toen ze alleen waren, zei Peter tegen zijn zusje dat ze er erg goed uitzag, maar dat hij haar liever zonder bovenstukje zag.

Bijna het hele strand lag topless, dus viel ze nu nog steeds uit de toon. Anke zei, dat ze dat wel wilde, maar dat moeder dat niet echt leuk zou vinden, die liep zelf in een badpak van tien jaar geleden. Peter keek om zich heen zag in de buurt zeker vier mooie meiden zonder bovenstuk en grapte tegen Anke dat hij zich hier wel vermaakte.

Ze kon er niet om lachen. Die avond besloten ze niet in het hotel te eten, maar in het plaatsje verderop, waar ze ‘s ochtends een leuk restaurant ontdekt hadden. Het was zeker een half uur lopen, zodat ze pas laat in de avond terug waren, en ook behoorlijk moe van de wandeling. Peter en zijn vader bleven nog even aan de bar zitten, maar moeder en Anke gingen direct naar hun kamers.

Toen hij op de tweepersoonskamer kwam, lag Anke al in diepe slaap, zachtjes kleedde hij zich uit en voorzichtig schoof naast haar in bed. Hij voelde dat zijn pik weer in beweging kwam, maar hij wilde haar niet wakker maken.

Bovendien was hij zelf ook moe van de lange wandeling. Toch kon hij het niet laten even aan zijn zusje te voelen, die met haar rug naar hem toe lag. Hij streek voorzichtig met een vinger langs haar kruis. Ze was niet nat, maar hij voelde de strakke schaamlipjes, die dicht tegen elkaar aan zaten. Langzaam haalde hij zijn vinger naar achteren en naar boven tot hij haar kontgaatje bereikte. Dat wond hem behoorlijk op en hij wreef zijn vinger een paar keer heen en weer langs dat kleine sterretje.

Anke reageerde totaal niet, zo moe was ze en zo diep in slaap. Het gevolg was wel dat hij een volle erectie kreeg, zijn pik lag nu kloppend tegen haar rug. Hij stond op en naar de badkamer om af te koelen. Met zijn stijve lul stond hij een beetje verdwaasd te staren in het halfdonker tot hij in een hoekje het oude blauwe bikinibroekje van Anke ontwaarde. Hij raapte het van de grond en wreef ermee over zijn harde paal, net zolang tot hij merkte dat hij klaar zou komen.

Toen vouwde hij het broekje om zijn lul heen en spoot zijn zaad in de ruwe stof. Anke was de volgende ochtend heel vroeg wakker. Ze rekte zich eens lekker uit en raakte zachtjes Peter aan, die nog in een diepe slaap was. Ze draaide zich om en wilde een arm om hem heen slaan, toen ze iets nattig voelde tussen hen in. Ze keek onder het laken en zag haar oude bikinibroek liggen. Voorzichtig pakte ze het lapje stof tussen hen vandaan, het voelde klef aan. Ze hield het even onder haar neus en rook toen een lucht die zo nog kende van de vorige nacht, onmiskenbaar Peters sperma.

Ze rilde even en merkte dat ze er opgewonden van werd. Ze ging op haar rug liggen en begon met het broekje over haar kutje te wrijven. Dat had snel effect, want ze werd binnen een paar tellen drijfnat en ze kreeg weer dat lekkere gevoel in haar buik. Binnen een paar minuten kwam ze heerlijk klaar, zonder geluid te maken.

Daarna stapte ze voorzichtig uit bed en ging douchen, waardoor ze het warme gevoel dat ze had nog even kon vasthouden. Het broekje stopte ze daarna in een plastic zak en bewaarde het in haar koffer. Die middag op het strand lag Anke op haar buik te zonnen en Peter zat zich te vergapen aan de grote bruine borsten van een vrouw die naast hen op een stretcher zat. Hij keek naar Anke en trok toen het touwtje van haar bovenstukje op haar rug los. Anke keek opzij en begon te glimlachen: Peter stelde voor om een eindje langs het strand te gaan lopen en Anke stemde toe.

Maar toen ze op stond was ze vergeten dat haar bikini los zat en ze keek even geschrokken naar haar blote tietjes. Maar ze zei verder niets en stapte van de stretcher af, tegen hun ouders zeiden ze dat ze wat gingen lopen.

Hun moeder keek op en staarde met grote ogen naar Anke. Die wilde wat tegen haar man zeggen, maar hij was haar voor en zei: Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand. Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages. Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep.

Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in. Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar. Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan. Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini. Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen. Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden.

Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil. Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren. En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken.

Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam. Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht.

In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen. Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden.

Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend. Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van. Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf.

De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid. De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden.

Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken. Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte.

Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten.

Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan. Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen. Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk.

Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut. Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek.

Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug. Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond.

Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen. Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren.

Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter. Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden.

Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben. Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan.

Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging. Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden.

Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden.

Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging.

Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten. Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen.

Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen.

Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan. De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd. Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten.

Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag. Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar.

Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van. De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen.

Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger. Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite. Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar.

Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten. Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer.

Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit. Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over.

Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam. Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was.

Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen. Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog.

Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet.

Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening.

Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen. Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe.

Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat.

Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan. Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer.

Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus. Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma. Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte. Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar.

Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat.

Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden. Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan.

Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend. Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt. Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt.

En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen.

Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden. Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht.

Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt. Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen.

Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat.

Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed.

Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag. Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul.

Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan. Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd. Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten. Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul. Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond.

Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond. Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan.

Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen. Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan. Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken. Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde.

Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen. Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen.

Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen. Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed. Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte. Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen.

Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien.

Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen. Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden. Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken.

Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen. Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend. Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen.

Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten. Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was.

Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen. Vaak met vrienden en vriendinnen. Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg. Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam.

Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag.

Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had. Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup.

Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden. Haar bikinislip was zo klein en strak dat hij de vormen van haar lipjes er doorheen zag.

Peter had al eens aan Anke gevraagd of zij meer van Joke wist, maar meer dat ze veel met jongens uitging, wist ze niet, hoewel ze het soort vriendinnen waren, die elkaar toch alles vertelden. Anke en Joke lagen samen een eindje verderop op het grasveld bij het meertje, terwijl Peter met wat klasgenoten aan het voetballen was. Joke was nieuwsgierig naar wat Anke meegemaakt had en probeerde haar uit te horen. Anke was eerst voorzichtig maar na enig aandringen vertelde ze dat ze in Frankrijk ontmaagd was en dat ze daarna nog diverse malen seks had gehad; met wie vertelde ze er niet bij, maar dat interesseerde Joke ook niet zo.

Ze vroeg honderduit naar details, maar Anke vertelde alleen dat ze erg genoten had. Tot Anke’s verrassing bekende Joke echter dat ze met jongens betreft nog “maagd” was, maar had wel al een paar keer met een meisje gezoend en zelfs gevreeën en ook dat ze af en toe met een vibrator had gespeeld. Anke keek haar stomverbaasd aan en vroeg hoe dat was met een andere vrouw. Heerlijk, bekende Joke, maar daarom juist wilde ze van Anke weten hoe het was met een jongen.

Even was Anke stil en dacht ze koortsachtig na, toen zei ze: Heel snel keek ze even om naar Peter en zijn voetballende vrienden.

Joke had meteen door wie ze bedoelde en geheimzinnig fluisterend overlegden ze hoe ze dat zouden moeten aanpakken. Anke vond het niet zo moeilijk, want ze had gemerkt dat Peter wel geil was op haar vriendin, alleen de locatie kon een probleem zijn, maar daar had Joke een simpele oplossing voor.

Haar ouders waren nog twee dagen weg, dus was ze alleen thuis. Alle vrijheid dus om iets lekkers te organiseren. Anke beloofde dat ze Peter wel zo ver zou krijgen om mee te doen.

Nog diezelfde avond, toen ze even op Anke’s kamer zaten, vertelde ze Peter van de plannen van Joke en haar. Eerst reageerde hij wat afwachtend, vroeg of zij het niet erg zou vinden als hij iets met Joke deed, maar Anke bezwoer hem dat ze dat prachtig zou vinden om te zien.

Hij omhelsde haar, kuste haar op haar mond en zei. Dat hij nu al een stijve kreeg van het idee om twee mooie meisjes met elkaar bezig te zien. Heel even drukte hij zijn kruis tegen haar onderbuik, pakte haar billen en schurkte met een stijve langs kutje, Anke drukte haar tietjes tegen zijn borst.

Peter kon van opwinding haast niet slapen die nacht. Hij fantaseerde over het mooie lichaam van Joke, over die grote tieten, over de dingen zij en Anke zouden gaan doen.

Hij trok zich af met de die beelden voor ogen en ving zijn zaad op in een zakdoek. Toen realiseerde hij zich dat hij misschien wel een condoom nodig had, want Joke was nog maagd had Anke verteld. Hij klom uit bed en zocht of hij nog ergens wat had liggen, maar hij kon niets vinden. Ze hadden afgesproken dat ze de volgende dag eerst zouden gaan zwemmen en daarna naar Joke zouden gaan. Voor ze weggingen, zei Peter tegen Anke dat hij nog een condoom moest kopen, maar Anke dacht dat zij er nog één had ergens.

Ze had er inderdaad nog één bewaard, zodat ze snel op weg konden naar het grasveldje aan het water. Peters vrienden en Joke waren er al en lagen in de zon te kletsen.

Peter had ook de bal weer meegenomen en dat was het sein voor de jongens om meteen te gaan voetballen. Eigenlijk had Peter daar niet zo’n zin in en hij kon zich ook niet concentreren. Steeds keek hij in de richting van zijn zus en Joke, die er fantastisch bij lag met die kleine bikini, die bijna niets verhulde. Hij probeerde het spleetje tussen haar benen te zien, dat zich aftekende door de stof van het bikini broekje.

Maar de afstand was net even te groot, wel kon hij die grote C-cup borsten duidelijk zien uitpuilen boven het bovenstukje. Het was maar goed dat hij een boxershort aan had, anders konden ze zien dat hij met een erectie liep te voetballen.

Joke en Anke lagen dicht bij elkaar en bespraken hoe ze het best zonder dat het opviel weg konden komen. Ze besloten dat Joke eerst zou vertrekken en Peter en Anke een half uurtje later, dat zou geen argwaan wekken. Joke vroeg Anke of die wist of Peter al ervaring had en ze antwoordde dat ze dacht van wel, maar het niet zeker wist. Dat stelde Joke enigszins gerust. Daarna probeerde ze Anke uit te horen over die zogenaamde Franse vakantieliefde, of het pijn deed de eerste keer en of ze die eerste keer had genoten.

Anke vertelde dat ze het zo lekker gevonden had dat ze geen pijn gevoeld had, integendeel alleen maar genot. Om een uur of drie zei Joke dat ze naar huis moest en kuste ze de drie jongens op de wangen. Bij Peter zoende is iets nadrukkelijker en vlak bij zijn mond, zodat hij zijn pik alweer voelde opspelen. Zijn twee vrienden gingen nog een duik nemen, maar Peter zei dat hij liever nog even wilde zonnen. Een van de jongens, die al een hele tijd strak naar haar had liggen kijken, probeerde Anke zo ver te krijgen, maar die zei dat ook zij de voorkeur aan zonnen gaf.

Ruim een half uur nadat Joke was verdwenen, kleedden Anke en Peter zich ook aan. Ze fietsten vervolgens rustig naar het huis van Joke. Af en toe keek Peter verlekkerd opzij naar zijn zus, die er goed uitzag met die gebruinde benen in een korte witte broek, die strak om haar billen zat.

Hij vroeg zich af wie hij lekkerder zou vinden, Anke of de iets vollere en stevigere Joke; bij die gedachten kreeg hij alweer een lichte erectie. Joke was in de tuin en riep dat ze achterom moesten komen. Via een poortje verscholen onder grote struiken bereikten ze de achtertuin, waar Joke op een stretcher lag te zonnen met haar strakke bikini nog aan. Ze stond op en vroeg wat ze wilden drinken en ging zo ontspannen mogelijk wat drankjes halen, maar Anke merkte dat ze behoorlijk zenuwachtig was en liep snel achter haar aan.

Peter keek hen na, deed zijn T-shirt uit en ging op de stretcher zitten. Hij vroeg zich af of hij het initiatief moest nemen of alles maar op zich af moest laten komen. Ook bij hem was nu enige spanning te merken, alleen Anke maakte een relaxte indruk. Licht giechelend kwamen de twee vriendinnen terug in de tuin met drie glazen cola, die ze op een tafeltje naast de stretcher zetten.

Anke trok haar shirtje en broek uit en ging met haar bikini nog aan in het gras zitten, terwijl Joke naast Peter op de stretcher plaats nam. Er viel een korte stilte tot Anke vroeg of er niet een muziekje bij kon, dat maakte het allemaal wat vrolijker, maar Joke zei dat ze dan beter naar binnen konden gaan, omdat de buren er anders last van zouden hebben.

De twee meiden gingen op een brede leren bank zitten en Peter daar schuin tegenover in een diepe fauteuil. Zo had hij goed zicht op die twee schoonheden met een verschillend uiterlijk, maar allebei jong en aantrekkelijk.