Lekkere stijve pik sex voor spullen

lekkere stijve pik sex voor spullen

Ik kon niet geloven wat ik zei, dit was mijn verstand wat duidelijk aan het woord was. Maar hij is zo leuk! Ik voelde me enorm tot hem aangetrokken, ik werd warm van geilheid, tintelingen bij mijn pik en ik zou het liefste meer willen dan die ene zoen van net.

Maar het was zo fout… Steef liet zijn hoofd weer hangen. Ik pakte zijn hoofd beet en tilde die omhoog, hij had zijn ogen gesloten. Hij opende zijn ogen en keek me aan. Ik kijk in zijn mooie bruine ogen, die keken me vragend aan. Zijn gezicht, zijn ogen, zijn mond… ze waren zo onweerstaanbaar! Ik kon me niet langer inhouden, de geilheid nam het van me over. Zonder na te denken, zoende ik hem op zijn mooie lippen. Steef stribbelde niet tegen en al na een paar tellen deed hij ook mee en er ontstond een heerlijke zoensessie.

Onze tongen kwamen al snel weer bij elkaar. Zo bleven we een paar minuten staan in de keuken. Steef stopte, keek me aan en zei: Hij deed me zoveel aan mij denken, hoe ik een tijd geleden met mezelf in de knoop zat. Hij zal zich wel erg gelukkig en opgelucht voelen nu dat ie aan zijn gevoel toegaf. Door deze gedachte en mede door de heerlijke zoen van net, voelde ik me ook blij en opgewonden.

Steef drukte zich tegen me aan, ik leunde tegen het aanrecht, hij zoende me weer. Hij stopte en zei: Ik zei niks en glimlachte. Steef wist genoeg daardoor, hij pakte de rand van mijn T-shirt beet en trok die over mijn hoofd uit. En hij zoende me in mijn nek en al kussend ging hij naar mijn borst. Heerlijk die kleine kusjes overal! Hij kuste mijn tepels en likte ze daarna. Ik raakte in vuur en vlam hierdoor, ik voelde mijn pik snel groeien in mijn zwembroek.

Steef ging op zijn knieën en kwam op ooghoogte met mijn zwembroek waarin mijn pik een tent had gevormd. Hij keek me heel ondeugend aan en kuste mijn onderbuik. Hij trok aan het koord van mijn zwembroek en maakte die los. Al kussend ging hij steeds lager over mijn onderbuik en liet mijn zwembroek steeds iets zakken.

Mijn lul bleef erin hangen door zijn stijve toestand en zakte met de zwembroek mee. Steef kwam bij de rand van mijn pik uit en ik voelde zijn tong likken. Hij stopte en trok mijn zwembroek in één keer uit, die viel op de grond. Steef keek tevreden naar mijn stijve paal. Hij opende zijn mond, zijn lippen gingen over zijn tanden en hij sloot zijn mond om mijn pik.

Ik voelde zijn warme lippen en mond om mijn lul. Binnen in zijn mond ging zijn tong over mijn eikel.

Wat voelde dit lekker! Het voelde van zijn kant een beetje onwennig, logisch ook, het was de eerste keer dat ie het deed. Maar ik zag dat ie het heel graag wilde en probeerde erg zijn best te doen! Zijn mond zakte steeds iets en mijn pik verdween steeds verder in zijn mond.

Ik zag hoe Steef genoot van het pijpen. Hij stopte en probeerde mijn pik volledig in zijn mond te laten glijden. Mijn eikel ging zijn keel in en ik hoorde hem kokhalzen. Toen mijn pik helemaal in zijn mond zat, sloot ie zijn lippen weer, ik voelde de stoppels van zijn mond bij de rand van mijn pik.

Hij haalde zijn mond van mijn pik af en likte een paar keer van onder naar boven. Ik vond het erg schattig dat ie dat zo zei. Dit voelde anders echt heerlijk! Vol trots keek hij me aan.

Hij liet zijn hoofd zakken naar mijn ballen en likte eraan. Toen begon hij erop te zuigen en nam ze ook één voor één in zijn mond. Zo lekker dit, mijn hart ging als een razende tekeer.

Na een paar minuten kwam hij weer overeind. Ik lachte en zoende hem op zijn mond. We zoenden zo intens en geil, het voelde zo lekker en vertrouwd. Het was ten slotte zijn eerste keer met een man en hij wilde nu al geneukt worden. Ik hoorde ook een bepaalde geilheid in zijn stem en wist daardoor dat ie dat echt wilde. Hij zoende me weer op een geile manier, ik trok zijn T-shirt uit, wurmde die langs onze monden en gooide hem op de grond.

Mijn handen gingen over zijn magere en toch wel wat brede rug. Zijn lichaam was vrij normaal, maar het viel me op dat zijn rug wel aan de brede kant was, wat hem weer een sportief uiterlijk gaf. Ik maakte zijn riem los en vervolgens de knoop en rits van zijn spijkerbroek. Zijn broek zakte tot net boven zijn knieën naar beneden. Hij stopte met zoenen en trok zijn broek uit door eerst aan de ene pijp te trekken en toen aan de andere. Hij liet de broek naast ons op de grond vallen.

Hij had een zwarte boxer aan van een duur merk en daarin tekende zijn stijve lul af. Hij liep naar het aanrecht naast me en begon te rommelen in een roze toilettas.

Hij haalde er een wit flesje uit. Hij deed alles zo schattig en lief. Hij klikte de dop open en goot een flinke hoeveelheid op zijn hand.

Hij zette het flesje op het aanrecht en hij zoende me weer geil. Hij zoende echt heerlijk. En ik voelde zijn warme handen met het warme glijmiddel om mijn paal.

Hij wreef het goed uit en maakte mijn pik goed glad, van boven tot onder. Ik ben zo geil! Ik wilde niks liever, ik wilde lekkere seks met Steef, ik wilde mijn paal in zijn warme kontje stoppen! Ik pakte hem beet en met een harde ruk draaide ik hem om, met zijn gezicht naar de keuken toe en zijn kont naar mij. Ik pakte zijn boxer beet en trok hem naar beneden. Steef had een mooi en rond kontje.

Hij bukte iets en zag zijn roze ster, ik werd gek van opwinding bij het zien ervan. Hij deed zijn handen naar achter en smeerde het glijmiddel wat nog op zijn handen zat over zijn gaatje. Ik keek naar mijn paal en zag hoe die glom in het zonlicht van alle glijmiddel. Ik ging met mijn vinger over mijn pik en haalde wat glijmiddel eraf. Ik stak mijn vinger uit en stopte die in zijn grot. Ik deed mijn vinger een paar keer op en neer zodat het binnenin ook glad was.

Steef kreunde er zachtjes bij. Ik pakte mijn pik beet en ging naar voren. Steef leunde nu op het aanrecht en lag met zijn bovenlichaam erop. Mijn gladde eikel kwam tegen zijn ster aan. Ik hoorde Steef zwaarder ademen, ik zei: Ik wist onderhand hoeveel kracht ik moest geven zodat ik erin zou gaan. Ik greep Steef bij zijn middel vast, ik duwde met mijn lul en voelde hoe mijn eikel in Steef zijn strakke kontje ging. Steef kreunde en mijn eikel verdween langzaam erin, de rest volgde.

Het voelde heel strak om mijn pik en ik kreunde ook. Ik begon langzaam heen en weer te gaan en Steef kreunde harder. Ik ging niet dieper maar versnelde wel en al snel werd het iets minder strak. Hij kreunde hard en zei hoe lekker dat voelde. Mijn ballen kwamen tegen hem aan. Vanuit die positie haalde ik mijn pik weer langzaam terug en dan weer diep in Steef. Ik voerde steeds het tempo iets op en we kreunden allebei steeds iets harder. Ik voelde hoe mijn ballen tegen hem aan ketsten.

Zo geil om hem in dit standje te neuken tegen het aanrecht aan! Ik duwde mijn pik nu best wel hard en snel erin, maar Steef genoot ervan. Na een tijdje wilde ik wel iets anders en haalde mijn pik uit hem. Steef kwam overeind en ik zag hoe hij aan het zweten was. Ik pakte zijn hand beet en allebei poedelnaakt liepen we richting de bank. Ik ging op de bank zitten en Steef kwam naast me te zitten. Ik keek naar zijn stijve pik die helemaal nat was van zijn voorvocht. Hij had een mooie lul, gemiddelde lengte.

Ik zoende hem geil en ondertussen trok ik aan zijn pik. Ik stopte en zei tegen hem dat ie op zijn zij moest gaan liggen. Ik ging achter hem liggen op mijn zij, zodat ik hem weer van achteren kon neuken. We zoenden weer en ondertussen begeleidde ik mijn paal naar zijn gladde en warme grot.

Met andere hand tilde ik zijn been op zodat ik makkelijker kon neuken en met de andere hield mijn paal vast.

Steef kreunde het hard uit en begon aan zijn lul te trekken. Ik pakte zijn hoofd beet, draaide die weer naar me toe en zoende hem. Ik begon hem hard te neuken nu dat het makkelijker ging. Hij wilde kreunen maar door het zoenen ging dat niet. Ik duwde mijn pik snel en diep in zijn geile warme grot. Ik kon hem niet meer tegenhouden en hield op met zoenen zodat ie hard kon gaan kreunen. Hij kreunde het uit en riep: Oh Tom neuk me lekker hard!

Wat voelde dit heerlijk, ik kreunde van genot! Ik voelde zijn warme en bezwete rug tegen me aan. Zo bleven we neuken voor een aantal minuten tot dat Steef bij zijn hoogtepunt kwam.

Met een harde kreun, spoot hij zijn zaad eruit op zijn lichaam. Terwijl ik hem nog lekker paalde, probeerde Steef op adem te komen. Ik voelde dat ik ook snel tot mijn hoogtepunt zou komen en zei tegen hem: Ik haalde mijn paal uit zijn kontje en begon eraan te trekken.

Steef ging op zijn rug liggen en ik zat op mijn knieën tussen zijn benen. Ik rukte snel aan mijn paal en snel voelde ik mijn zaad uit ballen stromen. Alles kwam op Steef zijn lijf terecht en mengde zich met dat van hem. Ik plofte op de bank en ging bijkomen. Steef lag steeds naast me, hij leek volkomen van de wereld. Na een paar minuten kwam hij overeind en kwam naast me te zitten. Hij keek me aan en gaf een lange geile zoen.

Ik heb nog nooit zo lekker en geil geneukt! Ik vond het ook ontzettend lekker! Ik keek naar al het sperma wat op zijn lichaam lag. Hij lachte en zei: Ik twijfelde erg, nu dat we klaar waren en alle geilheid uit mijn lichaam was verdwenen, voelde ik toch ook wel een schuldgevoel.

Schuldig naar zijn vriendin toe. Haar borsten zaten gedeeltelijk onder het zand en ze keek verleidelijk in de camera. Joost ging op de bank zitten en deed zijn gulp open. Hij haalde zijn nu half stijve penis uit zijn broek en trok het velletje naar achteren en begon zachtjes aan zijn piemel te trekken.

God zijn tante was echt wel een geile vrouw, hij had tante Ilona altijd al wel opwindend gevonden maar nu geilde hij pas echt op haar. De volgende foto toonde een Ilona die beide borsten met haar handen tegen elkaar aandrukte en deed of ze aan haar tepel wilde likken.

Die de volgende foto bekeek en al aardig op weg was klaar te komen. Tante Ilona was ondertussen al aardig opgeschoten met het eten en wilde Joost zeggen dat het eten bijna klaar was.

Bij de schuurdeur aangekomen zag ze door het raam van de deur dat Joost op de bank zat en iets deed wat ze al lang niemand meer had zien doen. Ze twijfelde, moet ik nu naar binnen of niet, de gedachte dat daar een leuke geile jonge knul zich zat af te trekken wond haar wel een beetje op en hem laten schrikken wilde ze niet.

Ze sloop stilletjes de hoek om en gluurde door het zijraam naar binnen. Daar zat haar lekkere neefje met een, tot haar verbazing en opwinding, flinke grote lul zich af te trekken! Stilletjes bleef ze even naar het geile tafereeltje kijken. Plots besefte ze waar hij naar zat te kijken! Ze besefte dat ze te geil was geworden om hier niets mee te doen, ze wilde door haar geile neefje geneukt worden! Voorzichtig ging ze terug naar het huis en in de keuken kwam het besef dat ze het niet kon maken om haar jonge neefje te verleiden.

De geile gevoelens die ze al een tijdje had moeten missen maakte haar zwak, ze wilde klaarkomen! Ze liep naar de koelkast en pakte de grote komkommer die ze die morgen had gekocht uit de groentela. Ze ging de trap op naar haar slaapkamer en liet zich op bed vallen en stroopte haar broek naar beneden. Geil speelde ze even met haar vingers met haar klitje en stopte ze de komkommer in haar mond om hem glibberig te maken met haar spuug.

Dit was eigenlijk niet nodig want ze was ondertussen kletsnat geworden van de aanblik van haar masturberend neefje. Ze plaatste de komkommer tegen haar schaamlipjes aan drukte de komkommer langzaam naar binnen. Ze rilde van genot en bewoog de grof geribbelde groente steeds sneller heen en weer in haar doosje terwijl ze fantaseerde dat het de dikke piemel van Joost was. Met haar andere hand speelde ze met haar clitoris en voelde al snel een orgasme naderen. Zacht kreunend bereikte ze haar hoogtepunt en liet de komkommer op de grond vallen.

Ze wist nu een ding zeker, ze wilde de pik van Joost!. Tante Ilona deed haar slipje uit en waste haar poesje, trok de strakke joggingbroek weer aan en keek in de spiegel.

Haar schaamlippen waren nu duidelijk te zien en moesten wel een opwindende aanblik zijn voor haar geile neefje. Ook haar T-shirt ging uit zodat ze haar BH kon uitdoen. Ze streelde haar grote borsten en kneep zachtjes in haar tepels en pakte de fles lotion.

Een grote straal lotion kneep ze uit de fles boven haar borsten en begon die sensueel in te smeren. Joost was ondertussen bij de laatste foto aangekomen en was nu wild aan zijn piemel aan het trekken. Hij Fantaseerde dat zijn tante voor hem poseerde en uitdaagde en niet zijn oom Max. De iets natte en geopende lippen, de grote dikke borsten met harde tepels, de gebruinde huid, de bikini lijn van de zon die een duidelijk verschil in kleur liet zien tussen de witte huid rondom de tepels en de plek waar haar bikini ophield, het lange donkere haar van Tante Ilona vervolmaakte de fantasie en heet zaad spoot over zijn handen en droop op de bank.

Die zou hij in iedergeval mee naar huis nemen! Hongerig liep Joost naar het huis. Hij vond zijn tante niet in de keuken en ging dus de trap op. Bovenaan de trap gekomen zag hij haar slaapkamerdeur op een kier staan. Via de spiegel boven haar kaptafel zag hij zijn tante staan. Ze stond daar haar borsten in te masseren. Wauw, wat een lekker wijf en Joost voelde weer een erectie opkomen.

Iets beschaamd, omdat hij zomaar stond te geilen op zijn tante Ilona die wel 25 jaar ouder was, ging hij weer de trap af. Onderaan de trap riep hij: Tante Ilona trok vlug haar T-shirt weer aan en ging de trap af. Joost stond onderaan de trap met een rode blos op zijn wangen. Ilona wist wel hoe dat kwam, niet wetend wat de show van daareven bij Joost had aangewakkerd! Joost keek naar zijn tante die de trap af kwam, haar tepels staken door de stof van haar shirt heen en die aanblik zorgde ervoor dat Joost wat ongemakkelijk mee naar de keuken liep en aan de keukentafel ging zitten.

Zijn tante was in de weer met borden en pannen nauwgezet door Joost in de gaten gehouden die de meest geile gedachten had bij elke beweging die zij maakte. Als ze bukte om iets uit een kastje te pakken kreeg Joost een prachtig kijk op haar mooie kut, de stof die haar poes verhulde maakte het nog spannender.

Voorvocht verliet zijn harde piemel en hij was bang dat het te zien zou zijn als hij opstond. Ze roerde in de pan en dat liet haar prachtige borsten schudden, haar tepels nog steeds stijf. Als Ilona bukte om iets te pakken bukte ze extra diep “kijk maar lekker Joosje, geniet maar van je tante Ilona, maak hem maar lekker hard voor me”dacht ze. Ilona pakte een bord van het aanrecht en liep op Joost af ging vlak achter hem staan en bukte zo voorover dat haar borsten op zijn schouders duwde.

Joost antwoorden stotterend en kreeg op dezelfde manier zijn glaasje melk. Tijdens het eten kon Joost het niet vermijden om steeds naar de op de tafelrand liggende borsten te kijken van zijn tante. Steeds weer drukte tante met haar borsten op de tafel haar tepels tekende zich duidelijk af in de dunne stof van haar T-shirt. Aan het einde van de maaltijd stond tante op en kwam weer achter Joost staan, Joost hield zijn adem in, ze bukte weer over hem heen en wreef met haar borsten “onbedoeld” over zijn rug terwijl ze naar zijn bord reikte.

Joost genoot van de aanraking en wilde zijn tante vastpakken maar kon zich nog net beheersen. Joost had geen honger meer, hij kon geen hap meer door zijn keel krijgen en wilde nog maar een ding. Samen ruimden ze de keuken op. De gedachte aan de film van die avond gaf Joost een beetje rust in zijn hoofd en hij trok zijn pyjama aan en ging op de bank voor de tv zitten.

Dan komt tante Ilona de kamer binnen en gaat naast Joost op de bank zitten. Met de rust is het voor Joost wel gedaan zijn hormonen gieren door zijn lijf en hij kan een erectie niet onderdrukken. Tante Ilona rekt zich uit en strekt haar armen boven haar hoofd de stof van haar dunne T-shirt spant zich om haar grote borsten. Joost is sprakeloos en staart met open mond naar zijn sexy tante.

Terwijl tante met haar voeten de erectie van Joost opwrijft zegt ze”ik denk dat ik wel weet wat je wilt, lekker met tante spelen?

Tante gaat op haar knieën op de bank zitten en trilt de rand van haar T-shirt op tot halverwege haar borsten Joost kan net de rand van haar tepels zien en kijkt Joost plagerig aan, “En Joost, zal ik doorgaan, wil je meer zien”“?

Tante trekt haar shirtje uit, pakt haar borsten vast knijpt in haar tepels. Voorzichtig pakt Joost de stevige borsten van zijn tante en verliest dan zijn zelfbeheersing. Tante bukt zich iets voorover en kan dan eindelijk de dikke pik van Joost vastpakken. Tante Ilona kan een rilling van genot niet onderdrukken als ze het velletje naar achteren trekt en de grote eikel van haar neefje ziet.

Ilona kan zich niet langer beheersen staat op van de bank en doet haar broek uit. Ilona kreunt als ze voelt hoe de lekkere jonge stijve pik bij haar naar binnen glijdt. Zachtjes wipt ze op en neer genietend van de harde lul die steeds iets verder bij haar naar binnen gaat. Joost kwijlt terwijl hij aan de tepels van tante zuigt en in iedere hand een stevige borst vasthoud.

Joost gaat achter haar staan en kijkt naar haar geweldige kont die zij uitnodigend naar achteren steekt. Hij streelt haar billen en tante duwt haar buik naar beneden zodat haar billen een beetje wijken en haar kutje omhoog steekt en kreunt: Joost stopt zijn harde lul in het poesje van zijn tante en begint haar in een hoog tempo te neuken. Hij gaat met zijn handen van haar billen naar haar borsten en hoort zijn tante een verrukt gilletje slaat als hij in haar tepels knijpt.

Ilona voelt de lul haar kutje strelen en vingert zich met een hand van hoogtepunt naar hoogtepunt, ze kan de orgasmen niet meer tellen, het was zo lang geleden dat ze zo lekker werd geneukt.

..