Sex in het hooi grote schaamlippen neuken

sex in het hooi grote schaamlippen neuken

Zo kan je ze niet vergeten. Wat betreft de onzekerheid. Net zoals jullie onzeker zijn of je borsten of schaamlippen zijn jongens dat ook. Is hij wel lang genoeg, niet te breed etc Dat hoort erbij op deze leeftijd. Remember nobody is perfect! Als je er echt zoveel last van hebt als je zegt dan is het misschein toch wijs om naar de dokter te gaan. Kan ondergoed niks uitmaken? Ik weet dat het bij jongens wel zo is qua ballen enzo. Weet iemand hier meer over? Het probleem is bij mij ook psychisch doorgedrongen zo erg dat ik niets met jongens wil.

Ook niet met meisjes hoor dat bedoel ik niet. Het gaat erom dat ik mezelf niet durf te laten gaan of verliefd wil worden. Tegenwoordig willen veel jongens op mijn leeftijd al gelijk naar bed en dat durf ik gewoon ook niet.

Ik heb het gevoel dat ik hierdoor echt eeuwig maagd blijf , ik ken mezelf en dit is niet iets wat zomaar overgaat. En hiermee bedoel ik niet dat ik per se seks wil kunnen hebben op deze leeftijd hoor.. Maar later natuurlijk wel. Ik heb op dit moment erg veel last van mijn schaamlippen. Ik zit er altijd op en hierdoor heb ik er gewoon altijd last van, en vandaag is dus zo'n dag dat ik er veel last van heb.

Ik zit ook altijd zo dat ik er probeer niet op te leunen, naar voren leunen doet pijn. Wat een rotprobleem is dit zeg.. En ik heb ook echt niemand in de buurt die ik zo erg vertrouw dat ik het kan vertellen.. Ik wou dat ik gewoon iemand kende die hetzelfde had dat zou alles zoveel makkelijker maken. Zelf vind ik grote uitstekende binneste schaamlippen het mooist. En ja, dat littekenweefsel is ongevoelig, dus je mist sensatie daardoor. Er is maar een kleine kans op ernstiger complicaties, zoals pijn, al kan het je wel net treffen.

Een lengte van waaraf je je zou kunnen laten opereren kan niet. Dat verschilt per meisje. Al is het wel grappog dat hier gevraagd wordt om je schaamlippen te meten en de lengte door te geven. Alle jongens weten hoe lang of kort hun pik is, en meiden weten hun bh-maat.

Nu komt er voor jullie meiden ook de schaamliplengte bij. Net zo als je last heb van te grote borsten,kun je ook last hebben van schaamlippen. Ik ben vandaag bij de dokter geweest. Maar ik was zo zenuwachtig dat ik de helft wat ik wou vragen en vertellen helemaal vergeten ben! Maar ze zei dat er niks raars was aan mn vagina en dat het er normaal uitzag. En mocht ik er toch last van hebben kon ik een afsraak met de gynacoloog maar dan moest ik er ook echt veel last van hebben.

Ik wou nog van alles gevraagd hebben maar het ging zo snel ik moest gaan liggen ze keek even vertelde dat het er normaal uitzag wel dat het binnenste wat meer naar buiten komt maar dat was normaal en toen mocht ik weer gaan.

En nu zit ik nog eigenlijk met zo veel vragen die ik door de zenuwen en dat het zo snel ging niet heb gevraagd! Wat moet ik nu doen!? Niemand weet van mijn probleem, omdat ik het echt niet durf te vertellen.

Zelfs aan mijn moeder niet.. Ik vind mijn vagina erg lelijk volgens mij steekt er 1,5 centimer uit aan de onderkant, ik zal is kijken in de breedte. Het rotste is dat ik vaak pijn heb, met zitten, staan en rennen en fietsen vooral. Ik heb al een paar x gehad dat ik gewoon 1 of 2 dagen veel last had omdat ik bijvoorbeeld een stuk langer had gefietst. Ik wil zo graag naar de dokter maar ik durf gewoon niet.. Ik heb de eerste stap gezet en een afspraak met de dokter gemaakt.

Want zoveel vrouwen hebben het en het komt haast nog minder voor dat je alleen de buitenste schaamlippen ziet alleen een spleet zeg maar. En pas als je binnenste schaamlippen vanaf de ingang van de vagina in de breedte langer zijn dan 5cm praat je pas over grote schaamlippen ik zal ze wel ff opmeten en dan zet ik er wel ff op hoeveel cm ze zijn.

Wat je ziet op tv, bladen, porno is vaak allemaal gephoto-shopt of is geopereerd. En er is ook nog kans dat er minder gevoel in komt en stel dat het mislukt en je er spijt van krijg je kunt het niet meer terug draaien, heb ik dat liever dan de pijn die ik nu soms heb!? Pff ik heb nog veel om over na te denken nu maar afwachten wat de dokter ervan zegt! Als er meer meiden zijn met dit probleem hoeveel cm zijn die van jullie in de breedte vanaf de opening van de vagina tot het langste stuk van je schaamlip?

Dan kunnen we vergelijken! Bedankt voor de vele reacties! Na operatie blijkt altijd dat gevoelsensatie in schaamlippen afneemt en dit ook zal blijven. Kwestie van afwegen dus! Ik zeg niet doen. Wie zegt dat het raar is behalve jij, als je schaamlippen wat uitsteken.

Iedere vrouw heeft nu eenmaal een ander lichaam, de een is onzeker over heupen, de ander over borsten etc! Leer je eigen lichaam accepteren zoals t is. Dames, De jongens zal het weinig uitmaken. Ik denk dat ze het in eerste instantie niet eens op zal vallen, maar het is inderdaad heel vervelend als het pijn doet. Misschien even googlen, rtl4 kijken dat je kan informeren, maar uiteindelijk zal je ermee toch naar de dokter moeten.

Misschien dat een vrouwlijke arts fijner is, daar mag je altijd voor kiezen. Ik heb hetzelfde probleem maar ik durf het niet aan mijn moeder te vertellen en durf ook niet naar de huisarts i. Ik heb ook aan een operatie gedacht, ik durf het alleen aan niemand te vertellen, gewoon uit schaamte.

En bij mij is het anders: Maar, zou je dan achter je ouders rug om een eventuele operatie willen doen..? En ja, dat kapje heb ik duidelijk ook.. Ik zal je op de hoogte houden, eerst nog even de moed zien op te brengen haha. Mijn vriend is de enige die het weet. Met mijn ouders heb ik niet zon hechte band dat ik er alles aan vertel. Maar ik zal er nog wel een x met mijn vriend over hebben en dan toch maar kijken om de stap te nemen om naar de huisarts toe te gaan.

Maar als ik sta zie je mijn clitoris kapje ook duidelijk tussen mijn buitenste schaamlippen uit steken, bij jou ook? Als je het met je scharrel over hebt gehad hoor ik het graag wat hij heeft gezegd! Nouja, je komt binnen en dan zeg je gewoon van nou dit en dat is mijn verhaal, ik zit hier erg mee, het doet pijn en het beinvloedt mn seksleven. Iets in die richting? Zoals ik al zei, lichtelijk overdrijven hihi..

Mijn moeder was mee, dat scheelde voor mij al heelerg. Toch soort van vertrouwd gevoel? Weten je ouders het of is je vriend de enige? En ik denk dat onze dan ongeveer even groot zijn. Inderdaad als ik hurk of mn benen wijd doe, dan is het niet heel mooi nee. Maar ik heb dan wel weer als 'voordeel' dat mijn buitenste weer wat groter zijn waardoor het ietsjes minder lijkt. En wat heb je een lieve vriend, dat ie je gewoon accepteert zoals je bent!: Denk dat ik binnenkort ook even gesprek aan ga met m'n 'scharrel' haha, ben toch eigenlijk wel benieuwd hoe jongens er over denken.

Dat maar ja daar moet je het mee doen was niet voor jou bedoeld hoor. Het staat er een beetje raar ik bedoelde maar ja daar moet ik het dan maar mee doen. Niet dat je het verkeerd begrijpt!

Ik wil ook naar de huisarts kijken wat die erover zegt maar ik durf het nog niet, wat moet je zeggen je komt binnen en dan zeg je?

Als ik sta steekt er ongeveen 1,5 cm buiten mijn buitenste schaamlippen uit. Maar als ik mn benen wijd doe dan lijken ze echt groot! Ik heb er een poosje terug over gehad met mn vriend hij wil het altijd met het licht aan doen en ik wou dat nooit. Dus toen vertelde ik dat ik mij schaamde en hij vroeg waarom dan, dus toen zei ik dat ik mijn vagina niet mooi vind omdat mn schaamlippen uitsteken en hij zei toen dat hij het wel mooi vind en dat ik mij niet hoef te schamen.

Ik heb er ook wel over gehad dat ik ermee naar de dokter toe wil maar hij vind dat onzin. Maar ja daar moet je het mee doen.. Ik heb het bij de huisarts lichtelijk overdreven moet ik heel eerlijk in zijn, ik zei dat ik er veel lichamelijke klachten aan overhou terwijl dat eigenlijk wel meevalt; alleen fietsen.

Maar was bang dat ik anders niet in aanmerking zou komen voor een operatie. Toen wilde ze dus een kijkje nemen. En ja, dat was eng maar binnen 5 seconden was het voorbij. Toen zei ze dat het normaal was, dat veel vrouwen dit hebben omdat in de puberteit vooral de binnenste schaamlippen groeien. Nouja, dat moest ik dan maar van haar aannemen..

En ik weet niet of die jongen het heeft gezien, we lagen onder de dekens. Hij moet het denk ik wel gevoeld hebben met vingeren, maar hij zei er niks over of wat dan ook. Ik zat er eerst wel over in, maar toen we eenmaal bezig waren dacht ik echt fuck it haha. Maar als ik gewoon sta dan lijkt het alsof ik 3 schaamlippen heb zeg maar, ze komen er duidelijk wel tussendoor glippen haha.

Misschien dat ze een centimeter uitsteken? Iets in die richting denk.. Wanneer heb je het er trouwens met je vriend over gehad? Ben er wel benieuwd naar, wil het eigenlijk ook wel met die jongen ove rhebben aangezien we het geregeld doen.. Kan jij me daar weer mee helpen haha: Zoek gewoon naar een zeer ervaren chirurg dan is de kans al een stuk kleiner dat het fout gaat, al heb ik liever een volledig natuurlijk lichaam zonder medische aanpassingen.

Okee, dat je je erover heen gezet hebt vind ik wel knap van je. Wat heb je toen tegen de huisarts gezegd dan? En heeft die jongen er verder ook niks over gezegd of heb je er nog over gehad? Hoeveel steken de jouwe ongeveer uit dan? Laat je niet bang maken! Ik heb ook veel gegoogled en daar staan inderdaad nare dingen tussen, maar die dokters weten echt wel wat ze doen.

En ja, één keer op de miljoen ofzo maken ze een foutje. Maar ze gaan je echt niet operen als ze niet weten waar ze mee bezig zijn! Als je er echt zo mee zit en het lichamelijke en misschien zelfs psychische problemen met zich mee brengt, dan zeg: Seks en intiem zijn kan op zoveel manieren! Daarnaast zijn heel veel stelletjes niet in staat samen een kindje te maken, omdat 1 of beide partners onvruchtbaar is. En stelletjes die het wel lukt, maar die een onvolmaakt kindje krijgen, met alle gevolgen van dien.

Echt, je moet blij zijn met het feit dat je én de mogelijkheid hebt tot gemeenschap als dit wat minder knallend is dan voorheen, wees dan meer creatief in bed! Geniet alleen al van het idee dat de man van wie je houdt in je is, of van het idee dat jij als man het meest intiemste plekje van jouw lieve vrouw mag betreden én nog vruchtbaar bent ook, én nog een gezond kindje op aarde hebt gezet ook!

Dat de vagina daardoor minder strak wordt, dat HOORT daarbij, dat is vanaf de prehistorie tot nu, in elk land, bij elke vrouw! Mensen, besef eens wat je WEL hebt! Zo, sorry, dit moest er even uit. Hopelijk heeft het bijgedragen tot een stukje meer respect voor jezelf, voor de vrouw, voor je relatie, je kindje, en voor de vagina.

Ik plaats dit oa naar aanleiding van het feit dat ik net geopereerd ben aan een 'te nauwe vagina' wat jarenlange pijn tijdens penetratie, zoektochten naar de diagnose, en onmogelijkheid tot vrijen met zich mee heeft gebracht en na dit bont en blauwe, opgezwollen, bloederige lichaamsdeel van mij net bekeken te hebben, als poging om het hebben van gemeenschap misschien ooit mogelijk te maken, zou ik maar al te graag willen ruilen met de vrouwen voor wie dit vanzelfsprekend is, en die hun gezonde lichaam willen inruilen door zo'n operatie.

Want vanzelfsprekend dat is het niet, voor velen. En een operatie daar beneden is echt niet niets. Op zoek gaan naar een goede sexuoloog, die jullie variatie-tips kan geven, en hopelijk kan leren waar seks echt voor bedoeld is, en wat liefde en respect betekent. Natuurlijk heb je gelijk in wat je schrijft en het is heel positief benaderd waarvoor dank maar kun je je voorstellen dat mijn vriend niet de vader van mijn kinderen is en dat dit soort dingen dan wat gevoeliger liggen?

Mijn vriend klaagt niet, hij houdt van mij voor wie ik ben, de onzekerheid zit vooral in mijzelf, dat weet ik heel goed! Het is waar dat er "veel kan" als je maar creatief bent op sexueel vlak maar als je binnenkant "buiten" zichtbaar is is het ook al niet meer zo evident om je net zo "open" te stellen met je lijf zoals je dat ooit deed toen alles nog strak en mooi was.

Ik ben dus terughoudend geworden, mijn vriend komt al jaren niet meer "in" mij klaar omdat dat niet lukt. Mijn relatie is momenteel niet best en ik moet niet aan een nieuwe bed-partner denken maar verlang er wel naar maar ga dat dus niet aan omdat ik onzeker ben.

Ik vind mijzelf te jong om sexueel in te dutten!! Wie weet zijn er mensen die daar goede ervaringen mee hebben. Ik wens jou veel succes met herstel, ik hoop dat je voortaan ongedwongen kunt genieten van intimiteit!

Zelf ben ik een aantal jaren geleden geopereerd voor een verzakking en ja ze hebben ook mijn vagina verkleint omdat het hele zaakje met mijn blaas erdoor naar beneden zakte. Dus buiten dat mijn blaas en endeldarm opgehangen en vastgezet zijn hebben ze ook mijn vagina gecorrigeerd. Ik kan heel goed merken dat de meesten van jullie geen idee hebben van de zwaarte van zo'n operatie. Maanden heb ik niet fatsoenlijk kunnen zitten en toen we weer sex mochten hebben na ongeveer 3 maanden lieve help wat een toestand.

Uiteindelijk heb ik van narigheid een kleine vibrator gekocht om de boel weet een klein beetje op te rekken zodat het weer iets makkelijker ging,pas na een jaar ging het weer een beetje redelijk. Nog steeds heb ik dode huidplekken etc Zonder verdere klachten denk ik ook niet dat het vergoed zal worden door een ziektekostenverzekeraar dus zal het waarschijnlijk uit je eigen zak moeten komen.

Gelukkig ben ik wel alle andere klachten die ik had kwijt! Bezint voor je begint!! Mijn vrouwtje is al 15 jaar bevallen ons tweede kind. Ze is nu 40 en de laatste jaren wordt die vagina als maar wijder als je het mij vraagt.

Ik ben niet van plan om haar daarvoor te verlaten, omdat het natuurlijk niet allemaal daarom draait ook al omdat je sneller klaar komt bij een nauwe, zoals hier eerder beschreven.

Maar net voor het klaarkomen zou ik het ten zeerste op prijs stellen mocht ze in staat zijn om haar gaatje dan dicht te knijpen.

Dat levert een beter orgasme op. Iets wat wij, mannen, nastreven. Ik heb met mijn partner gepraat, omtrent haar wijder wordende vagina. Ze denkt dat het niet enkel komt van de 2 bevallingen, waarin ze ook nog geknipt werd, maar wel door het ouder worden.

Het manifesteert zich vooral de laatste jaren. Ik heb het onderwerp bekkenbodemspieren al enkele malen opgeworpen, maar ze staat er niet echt voor open. Ze denkt dat er niets aan te doen is. Zijn er mensen die ,na oefening, deze techniek beheersen? Nu vraag ik me af of ik hiermee moet verder leven, of dat er toch een techniek bestaat waar ze haar vagina, voor een korte tijd, kan leren knijpen? Oke ik wil ook graag reageren. Ik ben 21 jaar! Ik zit met precies hetzelfde probleem als jullie.

Ik ben extreem wijd geworden, waar ik erg onder lijd. Al mijn zelfvertrouwen is weg, ik ben alleen, ik ben zo toe aan liefde, een relatie. Maar dat durf ik niet meer aan te gaan, wetend dat sex met mij 1 grote teleurstelling is. Ik doe al 3 jaar lang elke dag de spieroefeningen, en het heeft wel iets geholpen.. En geloof me ; voor de mensen die dit lezen en niet zozeer in het probleem geloven, het kan echt erg zijn.. Ook vervelend, het extreme geluid dat nu geproduceerd word door lucht.

Zogenaamde vagina-scheten Het maakt me nog meer onzeker, mijn vorige vriend kon ook niet in mij klaarkomen,hij voelde geen wrijving.

Ik durf niet meer te daten, en ik weet niet wat ik er aan kan doen.. Ik kan al nauwelijks rondkomen in het dagelijks leven, een operatie kan ik echt niet betalen.

Beste mensen ik heb precies hetzelfde probleem. Na de baevalling is mijn vagina wijder geworden ook heb ik lichte urineverlies. Ik voel geen wrijving meer en hierdoor dus geen zin in sex. Ik ben bij de uroloog en gyn geweest geen verzakkingingen zag er keurig uit volgens die 2!!! Nou volgens mij dus niet want ik voel niets meer.

Heeft iemand enig idee of de vernauwingsoperatie vergoedt wordt zonder dat je verzakkingen enz hebt. Ik weet niet of het helpt om de vagina strakker te krijgen, ik heb eerlijk gezegt nooit problemen er mee gehad bij mij was het meteen weer goed en soms is het zelfs te strak. Ik hoop dat jullie iets kunnen vinden als oplossing! Na drie bevallingen bleef ik "open staan". Het zag er lelijk uit, en het voelde alles behalve fijn.

Ook kreeg ik allerlei irritaties, omdat de binnenkant van mijn vagina in direct contact stond met de "buitenwereld", meestal was dat mijn onderbroek. Verder was ik incontinent, wanneer ik moest niezen, hoesten, of lachen, of bij bewegingen als bijv.

Sex was geen pretje meer, ik was gewoon "te wijd", en orgasmes voelden ook niet lekker meer, net of ze "onaf" waren..

Mijn vriend verliet me mede omdat ik echt geen zin in sex meer had, en ik ben inmiddels als jaren alleen. Sex miste ik niet, er was toch niets meer aan, en ik durfde, mede door mijn vagina, geen intieme relatie meer aan te gaan. Sporten was ook een probleem, vanwege die incontinentie, en ik ging me steeds rotter voelen. Een paar maanden geleden heb ik me, na jaren dubben en overwegen, laten opereren bij de Parkkliniek, het heeft me euro gekost.

Maar WAT een verandering, echt boven verwachting!! Mijn vagina ziet er weer normaal uit, ze voelt lekker strak ik kan met mijn vagina een vinger omsluiten! Volgens mijn arts viel dit probleem met "slechts" een vernauwing van de vagina niet te verhelpen, maar sinds de operatie heb ik geen druppel meer gemorst!! De chirurg neemt aan dat de operatieve verstrakking van de bekkenbodemspieren hier debet aan is. Het maakt me niet uit, ik ben uiteraard superblij met deze "wonderbaarlijke genezing".

Belangstellenden kunnen mij gerust mailen, ik wil je best meer vertellen over de operatie, en het genezingsproces! Een zeer gelukkige Evy. Ze vragen wel om een med. Maar je moet wel enorm knokken.

Als ze te makkelijk betalen staat natuurlijk half Nederland voor de deur en ja dit willen ze niet zo snel vergoeden.

Sex in het hooi grote schaamlippen neuken

Huize marleen rotterdam massage sex amsterdam

Lesbische Verpleegster Neukt een tiener Vrouw - fischer24.eu fucking hard mijn grote tieten verpleegkundige vriend van het meisje kreunen luid. . Grote Schaamlippen Van De Tiener Verpleegkundige Sticks Slipje In Haar Kut Emo hooi porns tiener boys sex in de scholen Jimmy is diep throating op. 13 jan Kut Met Grote Schaamlippen. Menu. behaarde. Sex in hooi zoek shemale. Posted by 3 mannen neuken 1 vrouw sexsfun. Sex in hooi zoek. Mijn binnenste schaamlippen zijn best groot en steken buiten mijn buitenste schaamlippen zijn. kut is kut met of zonder lange schaamlippen het neuk .. Ik zat er eerst wel over in, maar toen we eenmaal bezig waren dacht ik echt fuck it haha. Hooi,Ik heb precies fischer24.eu me moeder kwam er8er en die ging met.

Sappig poesje prive ontvangst leeuwarden