Slipje uitdoen natte snee

.

Langs haar slip vingert de geile huisvrouw haar kale kut. Haar slip opzij en neuken maar die oude teef. Abracadabra en daar komt de slip uit haar oude behaarde kut. Eerst trekt ze haar slip tussen haar schaamlippen waarna ze zich vingert. Ze trekt haar slip in de kut en mastubeerd tot een orgasme. Ze trekt de slip tussen haar schaamlippen en masturbeert tot een orgasme. Ze smeert haar kut geil uit over haar kale kut. Gladde kale kut neuken. Gesmoord met een kale kut op je mond.

Mijn eerste vibrator in mijn kale kut. Blonde tiener speelt met haar kale kut. Voor de webcam duwt hij zijn grote lul diep in haar kale kut. Om de beurt beffen de tiener lesbo's elkaars kale kut.

Met haar blote billen en kale kut in een net panty. Met haar vingers in de kale kut beft de lesbo haar vriendin. We sliepen heerlijk en bij het wakker worden praten we met elkaar. Nu slaap ik altijd alleen in mijn slipje. Dat is niet erg want in de zomer ziet hij ook mijn blote borsten in de tuin. Ik lag zo op mijn rug en we werden weer verdrietig. Hij boog zich over mijn heen en met zijn arm raakte hij mijn borsten aan.

Ohh daar had ik dat gevoel weer,mijn tepels werden hard,maar ik liet het niet blijken. Bij elke beweging over mijn tepel werd hij harder. In mijn kruis bleef het ook niet ongemerkt. Mijn lippen zwollen aan en ik voelde het nat worden ,terwijl die arme jongen er geen erg in had. Welnee ,ik denk dat hij nog geen eens zaad hebt.

Wat zal hij voor pikkie hebben. Ik vond het heerlijk en ik probeerde om zoveel mogelijk at hij mijn tepels aanraakte. Stiekem met een hand onder de dekens zat ik in mijn gleufje te strijken ,mijn clit stond stijf tussen mijn lippen.

Hij mocht het iet merken. Met mijn andere hand trok ik hem om zijn nek meer op mij. Kom vrij even met me ,vroeg ik hem. Dat was normaal hoor ,dat deden we vaak. Maar ik had er nu andere gevoelens bij ,wat hij niet wist.

Ik was geil, en ik verlangd ernaar om eens geneukt te worden. Maar hier lag ik dan ,met zo,n jonge knul die niet wist wat neuken is. Hij lag half over mij heen ,met een knie over mijn dijbeen. Als hij nu even met zijn knie hoger op zou gaan dan zat hij op mijn kutje,. We vrijden wat en i trok hem steeds verder op mij.

Ik haalde gauw mijn hand uit mijn snee. Joh wat ben jij zwaar zeg ,jij bent al een grote vent. Mark kom eens verder op mij ,moet je zo gaan luggen ,tuussen mijn benen.

Dan weeg je niet zo zwaar loog ik. Ik wou gewoon wat hij in zijn slip zat tegen mijn kutje aanvoelen. Stijf was hij niet dacht ik. Maar dat ik hem zo manouvreerde dat hij met zijn kruis tegen de mijne kwam voelde ik wel een verdikking. Ik werd steeds geiler en mijn kut droop van het sap. Hoe moest ik dat nu aanpakken. Neuken dacht ik niet aan met hem ,mar gewoon lekker klaar komen zo met hem ,zonder dat hij het merkte Kom goed op mij en ik sjorde hem zo omhoog dat ik zijn pik op mijn kut voelde.

Bij die gedachte kwam ik al klaar. Mijn kutje trok samen en de sidderingen gingen door mijn lijf en kut. Ik kreeg echt een orgasme. Ik kneep hem bijna fijn om mijn reactie af te schuiven.

Oyhhhh wat hou ik van je en strengelde mijn benen om hem heen ,en ik kwam nog feller klaar. We ontspande weer en hij keek mij een beetje raar aan. Is er wat ,vroeg ik hem? Nee maar ik zat aan je tietjes. Nou dat geeft toch niet jongen , hier pak ze maar ,speel er maar mee. Jij mag dat bij mij ,omdat wij van elkaar houden ,maar je moet wel je mondje houden he.

Dit blijft tussen ons ,beloof je dat? Nou ga je gang dan , ik kon niet wachten. Mijn tepels werden al hard en mijn kut stond in brand. Hij frummelde met mijn borsten ,ik wou hem niet zeggen wat hij moest doen ,bang dat hij ermee zou stoppen.

Voorzichtig liet ik mijn ene hand onder het dekbed glijden. Stukje voor stukje gleed ik tussen ons buiken in. Hij bleef liggen en ik ging verder. Ik kwam tegen zijn pik aan en ik voelde nu dat hij wel stijf stond. Heel langzaam schoof ik mijn slipje opzij,dat mijn natte ut bloot lag. Hoe moet ik nou zijn pik uit zijn slip krijgen. Als zat hij maar tegen mijn kut aan zo bloot of een beetje in mijn gleuf.

Door de spanning werd i maar geiler en ik was in staat om hem te grijpen en bovenop hem te duiken. Mijn schaamlippen waren nog nooit zo dik geweest. Wat een dikke kut had ik. Hij rommelde nog steeds met mijn borsten. Vind je dit lekker ,mark. Ja mar ,ik heb nog nooit aan borsten gezeten. Ja maar jij zit aan mijn borsten ,mag ik wat bij jou dan? Mijn hand zat er al en ik stak zo mijn hand in zijn slip en pakte zijn stijve pik.

Hij schrok ,dat had hij niet verwacht. Nee er gebeurd niks zei ik snel. En ik wachte weer even. Voorzichtig onder het rommelen schoof ik zijn slip iets naar beneden dat zijn pikkie eruit kwam. Hij was niet zo groot ,maar die 13 cm kon wel in haar kutje.

Ik schoof zijn slip verder weg en zijn kleine zakje voelde ik nu ook. Ik moet het nu niet verzieken , dus zo maar even proberen. Ik leide hem af ,zodat hij niet gelijk voelde dat hij ermee in mijn natte snee kwam. Gaat het nog goed , moet je even nu met je mond mijn tepel likken , andersword hij zo schraal van dat wrijven.

Hij stopte mijn tepel in zijn mond en ik spoorde hem aan om er op te zuigen.

BETALING NATURA SEX DATE DEN HAAG

KLAARKOMENDE KUTJES GEILE KIK