Zoek slavin tattoo op de kut

zoek slavin tattoo op de kut

Plassen en poepen op de wc mag niet meer. Een paar keer per dag word ze uitgelaten achter in de tuin aan een halsband. Steffie heeft geleerd als een honden teefje te plassen en te poepen. Plagerig trekt haar Master Steffie een stukje verder als ze een plasje doet. Ze kan dan niet rustig uitplassen en plast zich dan helemaal onder. Vaak plast en poept ze dan ook in de hondenren waar de herdershond ook poept en plast.

Heel smerig vind ze dit. Gelukkig likt de herdershond altijd weer mooi haar kontje en plasertje schoon. Steffie is geheel van Master nu. Als Master wil dat ze zich moet vingeren dan doet ze dat.

Als Master wil dat Steffie zijn kont nadat hij naar de wc is geweest moet schoon likken dan doet Steffie dat. Vandaag is het een belangrijke dag. Master heeft een pook met zijn persoonlijke initialen laten maken bij een bevriende hoefsmid. Steffie word vandaag gebrandmerkt. Master heeft wat vrienden uitgenodigd. Mannen maar ook vrouwen. Allemaal zijn ze aanwezig in de klassieke feestzaal in het grote landhuis.

Steffie is netjes schoon gedoucht en heeft zelfs een mooi lang wit gewaad over haar verdere naakte lichaam gekregen. Geheel in stijl met veel wijn en vlees en spijzen is er een feestmaal voor de ceremonie. Een soort van middeleeuws feest lijkt het wel. Steffie moet op een soort troon gaan zitten naast de open haard. Er word gedronken en gefeest. Totdat het bijna twaalf uur middernacht is. Twee mannen houden Steffie stevig vast.

Master pakt de pook en houd deze precies vijf minuten in het haardvuur. Een paar minuten voor twaalf houden de mannen Steffies gewaad omhoog zodat ze in haar blote billen voor alle genodigden staat. Klokslag twaalf uur drukt Master de warme pook tegen Steffies rechterbil.

Een paar minuten lang. Ze schreewt het uit. Iedereen lacht en roept, ze heffen hun glazen: Er staan twee M'en op haar bil gebrand. Ongeveer tien cm lang en vijf cm hoog. MM, als afkorting van Master Marcel. Steffie weet nu pas hoe haar master eigenlijk heet.

Het gewaad word boven haar billen afgeknipt zodat iedereen het goed kan zien. Ze moet iedereen haar brandmerk tonen. Master houd haar vast met een ketting om haar halsband en loopt met Steffie langs alle genodigden die ondertussen weer om de grote eettafel zijn gaan zitten. Steffie loopt bibberend van de pijn en met tranen in haar ogen.

En toch is het iets waar ze altijd van gedroomd had: In de feestzaal staat een grote antieke spiegel. Steffie bekijkt haar billen. Het ziet er prachtig uit. Twee grote MM -en in haar bil ingebrand. Na deze demonstratie word Steffie onder de tafel geduwd. Met als doel de gasten te pijpen en de dames te pijpen. Vanonder de tafel ziet Steffie dat de meeste al mijn hun broek op hun knieën zitten te wachten met hun stijve pikken.

Ook een vrouwelijke gast heeft haar rok uitgedaan in zit met haar benen wijd op Steffie's liktongetje te wachten. Eerst maar de vrouw proberen. Dat had Steffie nog nooit gedaan een vrouw beffen. Ze stopt het hoofd tussen de benen van de vrouw. Ze heeft zich niet geschoren. Haar vagina is flink behaard en stinkt naar pies en zweet. Steffie drukt haar tong tussen haar harige schaamlippen en gaat met haar tong ze diep mogelijk.

Ze hoort de vrouw kreunen. De vrouw drukt Steffies gezicht hard tegen haar kutlippen aan. Steffie likt haar tong diep in de natte stinkende en vooral ruime kut van de vrouw.

Schijnbaar al een wat oudere vrouw dacht Steffie. De vrouw begon harder te kreunen. Blijkbaar had Steffie haar een orgasme bezorgd en kwam ze klaar.

Een flinke straal vrouwenvocht spoot in Steffies gezichtje. Het droop over haar gewaad. Haar gewaad was nu kletsnat. Het rook naar vrouwenpies. Haar harde tepels prikten door de dunne natte stof van het gewaad. De vrouw kwam met een glas rode wijn onder de tafel. Ze gooide het leeg in Steffies gezicht.

Steffie kroop toen onder de tafel naar haar buurman en begon snel zijn pik te pijpen. Snel en hard zoals ze geleerd had. Ze moest op schieten, ze zag onder de tafel dat nog veel mannen klaar zaten en op haar pijpmondje wachtte. Terwijl ze zat te pijpen werd ze van alle kanten aan haar haar getrokken en geschopt onder de tafel. Vooral haar kontje en onderlichaam kreeg rake schoppen te verduren. Nummer een was klaar. Steffie slikte wat sperma door en liet de rest uit haar mond kwijlen.

Nu eerst maar even iemand aan de andere kant van de tafel pijpen. Ze zocht de mooiste en grootste eikel uit en begon er lekker op te zuigen. Wat een geil leven had ze nu, dacht Steffie. Lekker de lullen en eikels voor het uitzoeken. Ondertussen waren al heel wat gasten dronken. Veel werd er niet meer gegeten. De gasten hadden bedacht dat slavin Steffie ook wel wat lustte en gooiden van allerlei etensresten richting haar onder de tafel.

Hele borden jus, afgekloven botten, visgraad, vla, ijs en huzarensalade werden over haar haar en in haar gezicht leeggegooid. Af en toe likte Steffie wat van het heerlijke eten. Steffie kreeg alleen bakjes Brinta leeg te likken als ontbijt, lunch en diner.

Er werd zo aan haar getrokken en geduwd dat haar resterende stuk gewaad inmiddels ook verdwenen was. De mannen en de vrouwen trokken en schopten haar heen en weer onder de tafel. Besmeurd met sperma en etensresten. Met pies natgespoten door de dronken gasten. Ze hadden niet eens het fatsoen dit op het toilet te doen maar vonden het grappig dit over Steffie te doen.

Vroeg in de ochtend was het brandmerkfeestje afgelopen. De ketting werd weer aan haar halsband gehaakt. Nu is het de beurt aan je vrouw. Ze moest gaan zitten en vervolgens achterover tegen Meester Mark leunen, waarna ze vrijwillig haar benen spreidde.

Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel mooier uitgewerkt dan die van haar man. Tegelijkertijd kwam iemand tussen zijn benen staan.

Met een Pik die helemaal stijf stond. De man plaatse de eikel van zijn Pik tegen Fred's kontgaatje, waarna de Pik langzaam maar zeker in zijn kontje geperst werd. Het deed pijn, en de fysieke en emotionele marteling was meer dan hij kon verdragen, maar hij had alle hoop verloren om hier ooit nog aan te kunnen ontsnappen. De tattoo-kunstenaar was bijna een half uur bezig met Anna's tattoo, en die hele tijd zat een Pik in Fred's kontje die hem tergend langzaam neukte.

Het was een grote Pik, en het leek wel alsof die Pik hem nog meer bewust maakte van alles wat gebeurd was. Toen de kunstenaar uiteindelijk zei dat hij klaar was met Anna, koos de man die Fred aan het neuken was uitgerekend dat moment om diep in hem klaar te komen. Deze verkrachting maakte alles compleet. Terwijl zijn kontje werd volgespoten met heet zaad wist Fred en kon hij zelfs voelen hoe zijn hele leven voor altijd veranderd was.

Vervolgens werd Anna gebruikt En ze bleven haar de hele nacht gebruiken. En de hele tijd kwamen mannen naar Fred om te vertellen wat ze met zijn vrouw gedaan hadden. Ze vertelden hem ook dat Anna komende maandag haar baan zou opzeggen, en dat van haar verwacht werd dat ze vanaf dinsdag volledig ter beschikking van de Club zou staan. Hij kreeg te horen dat hij zijn eigen baan nog even mocht behouden, maar dat ook voor hem een nieuwe plaats gezocht werd, en dat hij binnenkort ook zijn baan zou moeten opzeggen.

Al deze dingen werden gedaan, en al deze dingen werden verteld, om ervoor te zorgen dat Fred en Anna allebei beseften dat ze nu volledig van de Club afhankelijk waren. Hun geld, hun kleren Er was geen weg meer terug. Fred's tattoo en brandmerk werden nog even schoongemaakt en ingezalfd, en vervolgens werd hij weggeleid door een man die hij nog nooit eerder gezien had. Hij werd naar een kleine ruimte gebracht met ruwe stenen muren en met een dikke, oude, houten deur.

De hele ruimte werd verlicht door een klein gloeilampje dat tegen het plafond hing. Fred werd zonder veel omhaal in het kamertje opgesloten. Het was inmiddels al heel erg laat, en Fred was uitgeput, en hij ging daarom meteen op de matras liggen en viel al gauw in een rusteloze slaap, zonder te weten wat het lot van zijn vrouw was.

Maar hij was veel te moe om daar over na te denken. De mannen hadden haar op alle mogelijke manieren gebruikt. Haar hele lijf deed pijn, maar ook mentaal voelde ze zich gebruikt.

De pijn van de nog verse tattoo deden haar beseffen dat dit nooit meer voorbij zou gaan. Ze was zich bewust van het feit dat ze weggedragen werd, naar een kamer. Het was een van de vele andere kamers in het huis, maar ze zag niet veel buiten het zachte bed waar ze op werd neergelegd. Ze was niet meer vastgebonden, maar ze was gewoonweg te moe om ook maar een vinger op te heffen. De man die ze "Dokter" noemden was bij haar, en ze was zich vaag bewust van stemmen, maar ze verstond niet waar ze het over hadden.

Ze voelde een prik in haar arm, en het warme gevoel dat erop volgde deed haar nog verder wegglijden. Als we dit twee weken volhouden dan wordt ze precies zoals wij dat willen. Hij was zelf ook moe, en hij keek toe hoe de Dokter Anna een spuitje gaf. Meester Nick was ook aanwezig, en grijnsde tevreden. Mark wist wat het plan was, en er was geen enkele manier om er iets aan te doen. Hij zei echter tegen zichzelf dat het niet zo erg zou zijn.

Door de drugs zou Anna zoveel kneedbaarder worden, en zoveel beinvloedbaarder. De drugs waren verslavend, maar ze zouden haar ook gehoorzaam maken en een permanent gevoel van geilheid bezorgen. Ze zorgden er ook voor dat ze machteloos zou staan tegenover de suggesties die in haar hoofd zouden worden geplant.

Haar man zou alles van dichtbij meemaken en beseffen wat met zijn vrouw gedaan werd. Bij zijn opleiding zouden minder drugs gebruikt worden. Hij zou zich de hele tijd bewust zijn van alles wat met hem en met zijn vrouw gebeurde. Hij ergerde zich wel af en toe aan Nick, en aan de manier waarop Nick altijd net iets verder wilde gaan dan de andere clubleden, maar dat nam hij er gewoon bij.

Nick had zijn eigen verlangens en agenda met Fred, en daar had Mark geen problemen mee. Geniet jij maar lekker verder van deze slet. Tenminste, als je met de troep overweg kan die de anderen achtergelaten hebben. Uitgeput ging hij naast Anna liggen, en liet hij een hand over het mooie, geile lichaam gaan dan nu van hem was.

Nog geen 5 minuten later was hij diep in slaap. Meester Nick opende de duur de de Dokter, en ging vervolgens naast Fred staan die onrustig aan het slapen was. De Dokter zei niets.

Hij opende zijn tas, haalde het infuus eruit dat hij speciaal voor Fred gemaakt had, en prikte met de naald in diens arm. Vervolgens stond hij op, gaf Nick een schouderklopje, wenste hem een goede nacht en verliet de ruimte. Meester Nick knielde voor de benevelde en suffe man neer. Je bent nu voor altijd gemerkt, als cuckold en als ons bezit.

En de plannen die we voor de geile slet die jij je vrouw noemt hebben… mmmm. Omdat je helemaal suf bent maar je onderbewustzijn toch nog alles registreert wat er om je heen gebeurt, zal ik ervan genieten om nu al enkele leuke gedachten in je hoofd te planten.

Je moet weten dat we van plan zijn om je lieve kleine vrouwtje te fokken. Ja, we gaan haar fokken. Ze zal zwanger gemaakt worden. Maar nee, niet door jou. Veel van onze clubleden vinden niets geiler dan het zicht van een dikke zwangere vrouw die bovendien ook nog een slavin is. Stel je voor wat we allemaal kunnen doen met een zwangere slet.

. Kale kut nl familie sex

SEX GRATIS AMATEUR GANGBANG DATE

SEXCONTACT GEZOCHT ONBETAALDE SEX

Deze dame kan wel tegen een pijntje. Sterker nog, ze vindt het heerlijk: Almost an orgasm from a tattoo. + Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesn't. Ze kreeg dezelfde tattoo boven haar kutje als Fred, maar haar tattoo werd veel . het zicht van een dikke zwangere vrouw die bovendien ook nog een slavin is. zip homo sexcontact daten en sex crixhoek sexy tattoo flash sex slavinnen in de Spanking Skirt Hexel Sexy Porno Lesbian Verhaal Over Seks Bakendorp Kut Heide Gratis Sexcontact Vrouw Zoekt Massage Alphen Bosschoven Escort .

Dit doet pijn en Anouk schreeuwt hard Monique staat ernaast en zegt tegen Margo zal ik haar mond een dicht houden. Ze neemt plaats over het hooft van Anouk en zet haar kutje op haar lippen "lik me slet"zegt ze en ze gaat vol op de mond van Anouk zitten waardoor de luchttoegang geheel wordt afgesloten.

Anouk stribbelt tegen maar als ze dat doet wordt er hard aan de ketting getrokken. Ze likt alsof haar leven ervan af hangt en krijgt af en toe een beetje lucht binnen langs de hoeken van haar mond als daar ruimte voor is. Na een tijdje likken voelt Anouk dat meesteres Monique begint te schokken en deze komt spuitend klaar op haar mond waarbij ze schreeuwt dat Anouk moet likken en drinken. Anouk likt al het vocht van haar gezicht. Hmm wat smaakt die dame goed. Ze komt op Anouk af en duwt haar slanke kontje tegen het gezicht van Anouk.

Anouk gaat voorzichtig met haar tong over de anus van Margo, blijkbaar moet het harder want Anouk voelt dat er weer aan de kettingen getrokken wordt. Haar arme tepels en klitje. Margo lijkt het heerlijk te vinden, ze vingert zichzelf terwijl ze steeds harder haar kont in het gezicht van Anouk drukt. Dan komt ook Margo klaar, keihard gilt ze het uit. Anouk liegt dat ze het lekker vond. Monique vertelt dat ze het nog nooit geprobeerd heeft en ook zei duwt haar stevige kont in het gezicht van Anouk.

Toen het niet snel genoeg gebeurde voelde ze weer een helse pijn van de kettingen. Ze ging het toch maar proberen. Ze had verwacht dat het vreselijk smerig zou smaken, maar dat viel mee, maar lekker dat vond ze het ook niet.

Na een tijdje had Monique genoeg gehad en trok haar billen van Anouk af. Toen rinkelde de deurbel, Monique keek teleurgesteld op de klok, dat gaf Anouk al een idee wie dat kon zijn. Monique liep naar boven en even later kwam ze inderdaad binnen met Marco. Hij keek hoe ze daar vastgebonden met kettingen aan haar lichaam lag.

Anouk keek toe hoe Monique een briefje van 50 euro aan Marco gaf. Hij lachte naar Anouk 'Dit is al de 2e keer vandaag dat je geld in het laatje brengt door seks, dus wat ben jij eigenlijk gewoon?

Margo stond inmiddels met haar telefoon in haar handen en maakte foto's van de vastgebonden slavin. Monique haalde haar gewone fototoestel op, dan kreeg ze scherpere plaatjes zei ze. Anouk voelde zich zo vernederd op deze pijnbank, gefotografeerd worden en niets wat ze eraan kon doen.

Toch wist ze dat dit was wat ze wilde. Anouk mag ze zich aankleden en verlaten ze de woning van de dames. Anouk neemt weer plaats naast Marco en ze rijden naar de andere kant van de stad. Zo zegt Marco nu gaan we eens zorgen dat jij alleen nog maar iets in je geile sletten kut krijgt tot ik dat toesta.

Ze kijkt om zich heen en bekijkt alle attributen en foto’s aan de wand waardoor er een rilling door haar hele lichaam gaat. Er hangen foto’s met piercings op plaatsen waarvan ze nooit gedacht had dat dit kon. Na een voor Anouk's gevoel heel lange tijd gaat de deur open en komt Marco binnen samen met een man. Hij geeft Anouk een hand en stelt zich voor als Pieter het broertje van Marco. Marco geeft Anouk de opdracht zich helemaal uit te kleden en plaats te nemen op de gynaecologen stoel.

Haar benen worden vastgezet over de beugels met riemen en haar handen worden boven haar hooft geboeid vastgezet. Zowel Marco als Pieter doen rubber handschoenen aan en er wordt een schaal met naalden en piercings naast haar gezet. Anouk krijgt een gag in haar mond dit om schreeuwen te voorkomen en een blinddoek om zodat ze niet ziet wat er komt. Ze voelt vier handen over haar lichaam gaan welke regelmatig hard aan haar tepels en kut lippen trekken opeens voelt ze een aantal vingers in haar openstaande kutje glijden.

Steeds weer komt er een vinger bij tot ze voelt dat er een hele vuist in haar kutje heen en weer gaat waardoor ze geneukt wordt. Anouk probeert te schreeuwen maar de gag voorkomt dat het geluid buiten de ruimte te horen is. Terwijl haar openstaande kut wordt geneukt door een vuist voelt Anouk dat een van haar tepels vastgepakt en heel erg aan getrokken. Opeens voelt ze een punt haar tepel raken en in 1 vloeiende beweging er doorheen gedrukt worden. Van schrik probeert Anouk te gillen maar dit heeft geen zit met haar mond vol.

De vuist in haar kut wordt steeds harder in haar gestompt en de sappen lopen door haar bilnaad weg. Er wordt een piercing doorheen geplaatst en dit ritueel herhaald zich op de andere tepel. Anouk voelt dat er een kettinkje wordt bevestigd tussen de twee piercings waardoor haar borsten iets naar elkaar getrokken voelen.

Haar tepels gloeien en er staat nu nog druk op ook. De vuist verlaat haar kutje welke nu helemaal open staat. Nadat de gag uit haar mond is gehaald en Anouk een slokje water heeft gehad gaat de gag weer terug waar hij zat in haar mond dus. De vier handen gaan verder met het betasten van Anouk's lichaam waarbij regelmatig aan haar ketting werd getrokken.

Opeens voelt ze een tangetje haar klit beetpakken en naar buiten trekken. Anouk probeert te schreeuwen dat ze daar niets wil maar ook dat heeft geen zin. Marco fluistert in haar oor “als ik jou was lag ik stil anders prikt hij mis”.

In een heel snelle beweging wordt de piercingnaald door haar klit geduwd en de ring geplaatst. Ook daaraan wordt een kettinkje bevestigd en deze wordt aan de ketting tussen haar tepels vastgemaakt. Hierdoor wordt haar klit iets omhoog getrokken en als Marco haar borsten iets optilt gloeit haar klitje als nooit tevoren.

Anouk denk dat het nu wel klaar is maar daar heeft ze het even mis opeens voelt ze dat een van haar kutlippen uitgetrokken wordt en ook daar bruut een naald doorheen gedrukt wordt. Een ring wordt bevestigd met een tang zodat de piercing er nooit meer uit kan en ook dit gebeurd met haar andere lip.

Dus nu heeft ze ook in iedere lip een ring zitten. Marco haalt de blinddoek weg en de gag uit Anouk haar mond. Zo sletje nu gaan we afrekenen. Dit is eigenlijk deel 2 en vervolg op " Hoe Stefaan een sexslavin werd ". Stefaan was geboren als jongen.

Hij wilde eigenlijk altijd al een meisje zijn. Hij had wat experimenten uitgehaald met zijn piemel en ballen waardoor deze zwaar letsel door hadden opgelopen en geamputeerd moesten worden.

Op zijn achtiende was hij een volwaardig meisje. Met sexy kleine tietjes en mooie dikke opvallende schaamlippen. Een flink klitje en een lekker diep kutje.

Geen baarmoeder en eileiders. Hij zou nooit zwanger kunnen worden dus. Al voor zijn meisjes operatie had hij al contacten met een perverse Master. Stefaan pijpte de man toen al regelmatig en werd door hem in zijn kontje geneukt. Dit ging door toen hij eenmaal een meisje was geworden. Zelfs officieel staat ze nu ingeschreven als Steffie. Maar haar perverse karakter is gebleven. Ze is gestopt met haar werk in de lunchroom van haar ouders om fulltime bij haar Master door te brengen.

Sinds een maand woont Steffie nu in het huis van haar Master. Je kan niet zeggen dat ze verhuisd is want Steffie heeft niets van thuis meegenomen en heeft er geen enkele bezitting. Feitelijk is zij zijn sexslavin. Haar Master houd regelmatig besloten s. Steffie heeft er ondertussen al een aantal achter de rug. Twee dagen lang was ze weer het pijp en neuksletje van haar Masters gasten. Diverse vernederingen moet ze ondergaan. Met een mondbeugel in zodat ze haar mond niet kan sluiten als mannen haar als urinior gebruiken.

Sinds haar Master haar heeft bezig gezien met zijn grote zware herdershond is Steffie ook het fokteefje van zijn waakhond geworden. Master sluit voortaan Steffie 's nachts op in het hondenhok bij de grote herdershond Nero.

Steffie heeft haar eigen mandje maar kan niet ontsnappen aan de hond. De geile hond kan niet van Steffie afblijven. Constant zit hij op Steffie te kwijlen en tegen haar op te rijden. En is Nero haar kutje en plassertje aan het likken. Stefaan of Steffie zoals ze nu heet is toch wat bang door de grote sterke hond en laat zich dan maar weer neuken door hem. Steffie kan geen weerstand bieden. En na een paar keer vond ze het wel lekker een paar keer per dag vast te zitten met zijn hondepik in haar kontje of kutje.

Nero nam het niet zo precies. Hij ramde zijn pik in het gat waar zijn pik toevallig in schoot. Sinds Steffie bij Master woont heeft ze altijd een grote brede lederen halsband om haar nek. Brengt ze de hele dag naakt door. Ze heeft geen kleren meer. Voor haar ogen heeft Master al haar kleren in de open haard verbrand. Plassen en poepen op de wc mag niet meer. Een paar keer per dag word ze uitgelaten achter in de tuin aan een halsband.

Steffie heeft geleerd als een honden teefje te plassen en te poepen. Plagerig trekt haar Master Steffie een stukje verder als ze een plasje doet. Ze kan dan niet rustig uitplassen en plast zich dan helemaal onder. Vaak plast en poept ze dan ook in de hondenren waar de herdershond ook poept en plast. Heel smerig vind ze dit.

Gelukkig likt de herdershond altijd weer mooi haar kontje en plasertje schoon. Steffie is geheel van Master nu. Als Master wil dat ze zich moet vingeren dan doet ze dat. Als Master wil dat Steffie zijn kont nadat hij naar de wc is geweest moet schoon likken dan doet Steffie dat. Vandaag is het een belangrijke dag. Master heeft een pook met zijn persoonlijke initialen laten maken bij een bevriende hoefsmid. Steffie word vandaag gebrandmerkt. Master heeft wat vrienden uitgenodigd.

Mannen maar ook vrouwen. Allemaal zijn ze aanwezig in de klassieke feestzaal in het grote landhuis. Steffie is netjes schoon gedoucht en heeft zelfs een mooi lang wit gewaad over haar verdere naakte lichaam gekregen. Geheel in stijl met veel wijn en vlees en spijzen is er een feestmaal voor de ceremonie. Een soort van middeleeuws feest lijkt het wel.

Steffie moet op een soort troon gaan zitten naast de open haard. Er word gedronken en gefeest. Totdat het bijna twaalf uur middernacht is. Twee mannen houden Steffie stevig vast. Master pakt de pook en houd deze precies vijf minuten in het haardvuur. Een paar minuten voor twaalf houden de mannen Steffies gewaad omhoog zodat ze in haar blote billen voor alle genodigden staat. Klokslag twaalf uur drukt Master de warme pook tegen Steffies rechterbil. Een paar minuten lang. Ze schreewt het uit.

Iedereen lacht en roept, ze heffen hun glazen: Er staan twee M'en op haar bil gebrand. Ongeveer tien cm lang en vijf cm hoog.

MM, als afkorting van Master Marcel. Steffie weet nu pas hoe haar master eigenlijk heet. Het gewaad word boven haar billen afgeknipt zodat iedereen het goed kan zien. Ze moet iedereen haar brandmerk tonen. Master houd haar vast met een ketting om haar halsband en loopt met Steffie langs alle genodigden die ondertussen weer om de grote eettafel zijn gaan zitten.

Steffie loopt bibberend van de pijn en met tranen in haar ogen. En toch is het iets waar ze altijd van gedroomd had: In de feestzaal staat een grote antieke spiegel. Steffie bekijkt haar billen. Het ziet er prachtig uit. Twee grote MM -en in haar bil ingebrand. Na deze demonstratie word Steffie onder de tafel geduwd. Met als doel de gasten te pijpen en de dames te pijpen.

Vanonder de tafel ziet Steffie dat de meeste al mijn hun broek op hun knieën zitten te wachten met hun stijve pikken. Ook een vrouwelijke gast heeft haar rok uitgedaan in zit met haar benen wijd op Steffie's liktongetje te wachten. Eerst maar de vrouw proberen. Dat had Steffie nog nooit gedaan een vrouw beffen. Ze stopt het hoofd tussen de benen van de vrouw.

Ze heeft zich niet geschoren. Haar vagina is flink behaard en stinkt naar pies en zweet.