Sex met kleren hoerige kut

sex met kleren hoerige kut

Het stuk bloot bovenbeen vond ik heel verleidelijk. De blouse voelde lekker aan, mijn tepels werden bij de aanraking van de stof meteen stijf.

Ik liet het bovenste knoopje openstaan. Het rokje bedekte net mijn billen, als ik ook maar iets vooroverboog kwamen bijna heel mijn billen bloot, als ik ging zitten keek je recht op mijn weinig verhullende string. De pumps pasten perfect. Ik stapte naar buiten, keek ook daar nog eens in de spiegel: Frank was ook tevreden. Hij kwam naast me staan, maakte nog twee knoopjes van de blouse los en vroeg me iets voorover te buigen: Verder dezelfde bestelling ook in het rood en in het wit.

Wil je haar nu even meenemen voor het ontharen en opmaken? Ik werd naar een soort kapsalonnetje gebracht. Ik breng je eigen kleren wel mee. Ze gaf aan wat bij welke gelegenheid het best bij me paste. Beschaafd, verleidelijk, zinnelijk, hoerig kon je allemaal duidelijk maken met de opmaak van je gezicht. Je kunt het heel gemakkelijk aanpassen als je dat wil. Je hebt trouwens een heel lekker lijf. Om half zeven waren we weer thuis.

Doe je zwarte kleren aan, maar neem de rode mee. Er is vast belangstelling voor je. Doe je jas erover aan. Over drie kwartier verwacht ik je beneden. Er waren al een paar serveersters. Frank stelde ze aan me voor. Ze zagen er allemaal uit als geile tienerhoertjes. De bar was heel gezellig ingericht, lage tafeltjes met gemakkelijke stoelen er omheen. Wel 10 monitoren die de verschillende podia van de eerste etage toonden. Rond al die podia stonden stoelen in een kring. De verlichting was er heel functioneel, veel rode lampen en felle schijnwerpers op de podia gericht.

Bij het gereedmaken van de bar bleek onmiddellijk de bedoeling van de lage tafeltjes, de serveersters moesten zich voorover buigen om iets neer te zetten, de verleidelijk borst- en bilpartijen konden constant bewonderd worden, de opgeilende werking ervan ervoer ik aan den lijve, de dichtbij elkaar staande stoelen maakten lichaamscontact met de gasten onvermijdelijk. Sommigen gingen direct naar de eerste etage, op de monitoren was te zien dat daar de activiteiten een aanvang namen.

Velen wilden in de bar rustig wat drinken en op hun gemak naar de monitoren kijken. Tijdens het serveren boog ik me zoveel mogelijk voorover, ik voelde de begerige blikken op mijn billen en mijn borsten, ik vond het opwindend. Mijn lichaam werd overal toevallig aangeraakt, het meest werd het blote gedeelte van mijn bovenbenen en billen betast. Ik zorgde ervoor dat ik met mijn billen meermaals het kruis van de mannen beroerde en met mijn borsten de borsten van de vrouwen.

De mannen draaiden zich zo dat mijn borsten hun gezicht raakten en de vrouwen manoeuvreerden zo dat ze met hun kruis mijn billen voelden. De enkele blik die ik op de monitoren richtte, vertelde me dat het er op de eerste etage heftig aan toeging. Steeds meer mensen gingen ernaar toe, maar nieuwkoners schoven dan weer aan de lage tafeltjes. Om half twaalf belde Frank dat een echtpaar, hij 40, zij 32, mij voor twee uur 'besteld' had.

Om 10 voor 12 zou er een taxi komen bij de achteruitgang om mij op te halen. De chauffeur zou mij me naar een adres in zuid brengen. Ik moest me maar snel douchen en mijn rode setje aandoen, met daaroverheen mijn geklede jas. De deur van een statig huis werd onmiddellijk opengedaan toen de taxi voor de deur stopte. Een grote, goedgebouwde man in een zijden kamerjas liet me binnen.

Geef me je jas maar. Een kleine, Aziatische, slanke vrouw, ook in zijden kamerjas kwam naar me toe. Ik was meteen verliefd op je in de bar. Vooral haar streling van mijn blote borsten en het blote gedeelte van mijn bovenbenen en billen bezorgden me aangename tintelingen. Toen ze over mijn kutje wreef, was ik bang dat ik spontaan zou klaarkomen.

Gelukkig nam Dominique het over, zijn omhelzing en strelingen waren niet minder erotisch. Hij stelde voor naar de slaapkamer te gaan. Een prachtige kamer, in het midden een groot, mooi bed, aan de zijkant twee zitbanken, met daartussen een laag tafeltje waarop de wijn en drie glazen klaarstonden, de lampen waren omhangen met rode shawls, aan de muren hingen naaktposters: Shanti, vrijend met een jong meisje, Dominique Shanti penetrerend, Shanti en een jonge vrouw elkaar penetrerend met een dubbeldildo, Shanti Domique pijpend, Dominique een jonge vrouw beffend, Shanti een jongeman pijpend.

Dominique masturberend en spuitend, Shanti vingerend met een heel nat kutje. Boven het bed een grote spiegel aan het plafond. We hopen dat jij je ook helemaal wil overgeven aan het genot om ons en jezelf zo veel mogelijk genot te schenken.

Ga voor bank staan tegenover ons en kleed je langzaam uit. Dominique droeg eveneens een doorzichtige rode string met opengewerkt kruis. Zijn pik en onbehaarde ballen piepten naar buiten. Ik knoopte mijn blouse los en deed hem langzaam uit. Ik trok mijn rokje uit. Draai je maar weer om, benen wat spreiden, we willen graag je kutje goed zien, trek je lipjes wat uit elkaar.

Je bent al heerlijk nat. Wil je je kittelaar stimuleren, we willen je kittelaar stijf zien worden. Ondertussen was Shanti hevig haar kut aan het vingeren en Dominiques pik zag ik stijf worden. Ik nam mijn kittelaar tussen duim en wijsvinger en bewoog die snel op en neer, twee vingers van mijn andere hand stopte ik diep in mijn kut.

Weer merkte ik hoe ik opgegeild werd door de eveneens masturberende man en vrouw die hun ogen niet af konden houden van mijn geile gespeel.

Ik voelde mijn geil mijn kut uitstromen, voelde een orgasme aankomen, herinnerde me dat ik vanmiddag een vinger gekromd heel diep in mijn kut had gestoken en toen echt gespoten had. Dat wilde ik weer. Heel hard en diep bewoog ik mijn vinger, mijn onderlijf begon te schokken en te sidderen en heel intens en diep kwam ik klaar waarbij een hele straal geil uit mijn kut spoot. Shanti was duidelijk ook klaargekomen en riep uit: Ik kwam bijna weer klaar.

Dominique ging achterover op het bed liggen, Shanti ging tussen zijn benen liggen en vroeg mij Dominique te gaan pijpen met mijn kutje boven haar gezicht. Ze begon op mijn kittelaar te zuigen, stak haar tong heel diep in mijn kut, stak een vinger in mijn kontje, mijn geil stroomde uit mijn kut en Shanti dronk het allemaal. Ik kwam zinderend klaar en bleef klaarkomen toen Shanti niet ophield met het zuigen op mijn kittelaar, het verwennen van heel mijn kut met haar tong en het met haar vinger neuken van mijn kont.

Ondertussen zoog ik verwoed op de pik van Dominique, ik nam het tempo van de zuigende Shanti over en opeens voelde ik Dominique te verkrampen, zijn onderlijf schokte en hij begon te spuiten, vijf, zes stralen warm sperma diep in mijn keel.

Ik probeerde alles door te slikken, ik wist uit ervaring dat elke man dat graag wil. Toen Dominique klaargekomen was, stopte Shanti ook. We moesten alledrie even bijkomen en dronken een glas wijn. Na een kwartiertje zei Dominique: Ik gebruik wel glijmiddel. Je moet me vertrouwen, je zult het geweldig vinden. Ik vond het ongelooflijk lekker en toen Shanti een dunne vibrator in mijn anus stopte en aanzette, kwam ik onmiddellijk ontzettend diep en aan een stuk door klaar.

We moesten stoppen om niet buiten zinnen te raken. We likten elkaar kut schoon. Dominique masturbeerde hevig en zei tegen Shanti: Tijdens het neuken wilde ze mijn borsten en tepels verwennen. Dominique kwam, opgewonden als hij was, snel klaar. Shanti pijpte hem weer stijf. Nu was het mijn beurt. Hij kwam uit het Oostblok en sprak een beetje Engels. Ze dronken wodka bij hun eten en mijn vrouw was al aardig tipsy aan het worden.

Na het eten bracht ik hem terug naar zijn truck. Zij was meegekomen met me. Op de terugweg zei ze me dat ze eigenlijk wel iets met hem wilde. Hij wond haar op, zei ze. Ja, bekende ze me, ik zou me graag door hem laten neuken maar niet in zijn truck of thuis. Zij de douche in en ik dook de kast in. Toen ze zich afgedroogd had en met haar make-up begon, vroeg ik haar: Ik zei haar zich hoerig op te maken maar niet te. Toen ze de slaapkamer in kwam was haar kut inderdaad super glad en toen ik voelde ook heel nat.

Ze mocht alleen een regenjas hierover aan doen en zo gingen we op weg naar zijn truck, hij wist nog van niets. Zijn truck stond een beetje apart geparkeerd op de parking. Ik stopte niet te dichtbij en zei haar: En ze ging klopte op zijn deur. Hij keek verbaasd en stapte uit. Mijn vrouw klom in zijn cabine en hij er achteraan. Hij keek natuurlijk zo tegen haar natte kut aan. Na dat ze even hadden gepraat stapte ze beiden uit en kwamen naar mijn auto toe en stapten in, achterin natuurlijk.

Onder het rijden zat hij al behoorlijk onder haar rokje te voelen die meer als een riem om haar middel zat. Ik hoorde zijn vingers soppen in haar natte kut. Hij vond het wel erg vreemd dat ik hier totaal geen probleem mee had dat ze dit deed. Ik boekte een kamer voor hen.

..

SEX IN LANDGRAAF GEILE GLEUF

SHEMALE ZOEKT SEKS GRATIS SEXDATE GRONINGEN Ik zei: oke we gaan naar huis, jij gaat je douchen en ik zoek wat kleding voor je Toen ze de slaapkamer in kwam was haar kut inderdaad super glad en toen ik in een volgend verhaal over meer dates van mijn hoerige vrouwtje vertellen . Bovendien draagt ze altijd vrij ordinaire en opwindende kleren, tot spijt van mijn . zo hoerig voelde dat ze vandaag zeker haar kutje ging laten volspuiten door Ze vertelde me dat van eerste keer wilde sex; ze was bij die hoerige vriendin en. 8 aug Ik deed mijn vingers onder haar slipje en zo in haar kut die al . net heb omgekleed en mijn hoerige kleren heb aan gedaan en de geen waar.

Op de terugweg zei ze me dat ze eigenlijk wel iets met hem wilde. Hij wond haar op, zei ze. Ja, bekende ze me, ik zou me graag door hem laten neuken maar niet in zijn truck of thuis. Zij de douche in en ik dook de kast in. Toen ze zich afgedroogd had en met haar make-up begon, vroeg ik haar: Ik zei haar zich hoerig op te maken maar niet te. Toen ze de slaapkamer in kwam was haar kut inderdaad super glad en toen ik voelde ook heel nat.

Ze mocht alleen een regenjas hierover aan doen en zo gingen we op weg naar zijn truck, hij wist nog van niets. Zijn truck stond een beetje apart geparkeerd op de parking. Ik stopte niet te dichtbij en zei haar: En ze ging klopte op zijn deur.

Hij keek verbaasd en stapte uit. Mijn vrouw klom in zijn cabine en hij er achteraan. Hij keek natuurlijk zo tegen haar natte kut aan. Na dat ze even hadden gepraat stapte ze beiden uit en kwamen naar mijn auto toe en stapten in, achterin natuurlijk. Onder het rijden zat hij al behoorlijk onder haar rokje te voelen die meer als een riem om haar middel zat. Ik hoorde zijn vingers soppen in haar natte kut.

Hij vond het wel erg vreemd dat ik hier totaal geen probleem mee had dat ze dit deed. Ik boekte een kamer voor hen. Zij had intussen haar jas weer aan en zo gingen ze naar hun kamer. De volgende morgen nadat ik de trucker weer bij zijn wagen gebracht had, begon ze te vertellen… Hij had haar toen ze net de kamer in kwamen gelijk uitgekleed en op bed gegooid en haar tijdens het zoenen flink in haar kut gevoeld en aan haar behoorlijk grote borsten en aan haar harde tepels getrokken en geknepen.

Tijdens het vertellen liep er nog zaad van hem uit haar kut. Ze vertelde dat hij haar net voor ik kwam nog een keer flink doorgeneukt had. Ze had de deur op slot gedaan zodat haar man niet onverwachts kon binnenkomen. Met nog meer geile taal van mij kwam ook zij kreunend klaar aan de telefoon.

Na 2 uur hingen we op. Na mijn eerdere belevenissen met mijn zus Suzanne en onze opgeilerijen per telefoon werd ik werd zo geil van haar dat ik nu wel eens echte actie en ik wist dat ze er klaar voor zou zijn.

Omdat ze voor mijn zaak werkt en af en toe naar Amsterdam komt om op mijn kantoor te werken kwam ik op het idee om dit te combineren.

Ik belde haar op voor een afspraak en zei dat ze zich heel hoerig moest aankleden. Ze zei dat ze zo niet kon weggaan thuis en dat ze dit niet deed. Bovendien factureer je alles aan mijn zaak dus je bent toch gewoon een prostituee? Ik wil dat je alles doet wat ik je zeg. Ik heb een paar opdrachten voor je, begrepen" Er klonk een zacht "ja" en ik kon horen dat ze opgewonden raakte als ik haar hoer noemde en instruerend toesprak. Die vrijdag zou ze om Tegen haar man had ze gezegd dat ze voor de gezelligheid ook zaterdag bij mij en mijn vriendin zou blijven.

Mijn vriendin was dat weekend naar haar ouders toe. Ook had ik ervoor gezorgd dat mijn assistente die dag vrij had. Iets voor elven ging de bel. Toen ik open deed wist ik niet wat ik zag en kon ik niet geloven dat ze zo van haar auto naar de deur had durven lopen.

Het leek wel alsof ik een escort hoer had besteld. Ze droeg een lange witte dunne hoog uitgeneden rok met daarop een dun satijnen bloesje. Haar rose hoog uitgesneden kanten slipje scheen door haar rok heen en de rose bh-bandjes kwamen uit de blouse waarvan ze de 3 bovenste knoopjes open had gedaan. Haar tepels priemden keihard door haar bloesje heen. Ze was zwaar opgemaakt en had felrose extra lange opplaknagels. Ze droeg open witte schoenen waarvan de hakken zo hoog waren dat ze er amper op kan lopen.

Haar haren had ze nu opgestoken wat haar erg goed staat. Ze gaf me een zoentje toen ze binnenkwam en ik zag dat ze zenuwachtig was. Ik liep achter haar de trap op en dacht dat ik achter een prostituee aanliep.

Ik kreeg zo'n stijve dat ik me moest bedwingen haar niet boven meteen te verkrachten. Ik zei dat we eerst naar de Albert Cuyp zouden gaan om wat andere kleren te kopen omdat ze natuurlijk niet in een lange rok kon gaan lopen. Ze stribbelde tegen en zei dat ze binnen wilde blijven in deze kleren. Ik pakte haar ruw bij haar haar en fluisterde in haar oor: Toen we daar liepen moet iedereen gedacht hebben dat ik met een hoer was, iedereen keek ons ook na. Het wond me op en hoewel zij eerst onwennig was, begon het haar al zichtbaar heel snel op te winden om ver van haar huis zich zo te vertonen.

Ze begon steeds meer met haar kont te wiegelen en vond het lekker dat veel mannen haar nakeken. Ik vertelde haar dat haar eerste opdracht was zich geil te gedragen tegenover de verkoopster. We gingen een winkel binnen en ze zei tegen de verkoopster dat ze iets geils zocht om haar vriend mee te verrassen en dat ik haar broer was. Ze liet regelmatig aan de verkoopster haar lange benen zien door de split opzij te trekken.

Ze zocht een wit geplooid superkort rokje uit en een lichtblauw heel strak satijnen hempje dat aan 2 draden om haar schouders hing. Ze kleedde zich om en vanuit het kleedhokje vroeg ze de verkoopster of ze kon helpen. Ik zag dat ze helemaal naakt stond op alleen haar hakken. De verkoopster zei dat ze het ondergoed kon aanhouden maar ze stond erop het naakt te passen.

Ze liet, geheel onnodig, de verkoopster helpen zowel het rokje als het hemdje aan te trekken waarbij ze haar kont tegen de verkoopster aandrukte.

Er hing een geur van seks in de lucht en de verkoopster was uit haar doen. Toen ze uit het hokje kwam zag ze er nog heter uit, dit was echt te erg. Het hemdje zat superstrak om haar harde tieten waardoor die nog groter leken en de tepels priemden er door heen. Ze deed haar ondergoed weer aan en de rose bh-bandjes kwamen onder de bandjes van het bloesje vandaan.

We rekenden af en gingen weg. Ze genoot er nu zichtbaar van zichzelf als een hoer te kijk te zetten op straat en ze bewoog geil met haar heupen.

We gingen wat drinken op een terrasje en ik bevool haar haar benen uit elkaar te doen en onderwijl de man tegenover ons strak aan te kijken. Ze was nog wel een beetje bang maar de lust had haar volledig overwonnen en ze deed haar benen nog verder uit elkaar dan ik gevraagd had en liet daarbij zelfs haar tieten lekker naar voren hangen.

Ik zag dat de man tegenover ons een stijve kreeg, net als ik. Daarna stonden we op en vroeg ze of ik tevreden met haar was. Ik zei dat ze een vieze goedkope slet was.

Ik nam haar mee naar een sexartikelenwinkel waar ik haar instructies gaf om aan de verkoper een vibrator met anaal verlengstuk te vragen en er minimaal 15 minuten over te doen om deze uit te zoeken en veel verschillende dildo's in haar hand te nemen.

Ze deed dit met veel plezier en het wond haar zichtbaar op om tussen al die mannen aan verschillende kunstpikken te staan voelen. Ze kocht uiteindelijk een supergrote vlezige kunstpik. Iedereen keek haar na. Daarna nam ik haar mee naar een pornobioscoop waar je kan zappen tussen 30 verschillende films en vroeg haar alle films af te gaan en te blijven kijken bij de films die haar opwonden.

Toen we binnenkwamen zagen we op de muur sperma zitten en terwijl ze me aankeek en haar tong over haar mond haalde, ging ze met haar hand door het plakkerige zaad heen en vervolgens zette ze een been op de stoel, trok ze haar slipje opzij en smeerde ze het zaad in haar kuthaar.

Toen ik vroeg waarom ze dat deed zei ze dat ze ervan hield een plakkerig kutje te hebben. Ik zei haar dat ze moest kijken maar dat ze zichzelf niet mocht betasten en dat ze anders gestraft zou worden.

Ik wilde haar opgeilen voor straks. Ik stond achter haar en wilde zelf zo graag haar harde tieten vastpakken terwijl ze op de knoppen stond te drukken maar moest me bedwingen.

Ze stopte bij een vrouw waar vier naakte kerels omheen stonden met supergrote lullen en die zich aftrokken boven de vrouw. Toen ze klaarkwamen en alle vier begonnen te spuiten in haar mond en over haar gezicht en tieten, ging ze nog wijder met haar benen staan. Ook stopte ze bij een blonde vrouw die door een brunette met een voorbindpenis in haar kontgaatje werd genomen. Daarna keek ze naar een film waar een vrouw een man aftrok in de mond van een andere man.

Bij deze film legde ze haar rosegelakte hand op mijn strakke broek, kneep in m'n lul en vroeg of ik dat ook zou willen. Helemaal beduusd en met vlekken voor mijn ogen verlieten we de bioscoop en gingen we verder. Het was inmiddels vier uur en ze was superheet geworden. Ik gaf haar instructie nu naar de schoenenafdeling van een warenhuis te gaan en daar hele hoge schoenen te laten passen en onderwijl haar kutje te laten zien aan de verkoper die de schoenen bij haar aandeed.

Daarna moest ze de man meenemen naar een hoek in de winkel, haar slipje uitdoen en de man aftrekken in haar slipje. Als ze niet met een volgespoten slipje terugkwam was het spel over en zou ik alles aan Erik vertellen, zo zei ik haar. Ze zei nu nergens meer nee tegen maar zei dat ze het alleen zou doen als ik daarna het zaad van de man uit haar slipje zou likken.

Het wond me erg op en ik stemde toe. Ze ging voor de man zitten en leunde met haar armen op de bank en deed haar benen helemaal uit elkaar. Ze trok zelfs haar al natte slipje strak haar kutje in en trok door de stof van haar bloesje aan haar tepels.

Ik zag haar wat zeggen en daarna stonden ze beiden op. De man keek zenuwachtig om zich heen. Ze liepen naar de kleedhokjes van de tegenover gelegen kledingafdeling, ze deed haar slipje uit, ritste de gulp van de man open en begon zijn lul af te trekken in haar eigen slipje. Ik stond inmiddels in het hokje er tegenover en kon het redelijk zien. Ik zag hoe ze met haar rosegelakte nagels de grote keiharde paal op en neer bewoog in het slipje.

De man begon na 5 minuten te schudden en er spoten dikke stralen wit zaad in het rose slipje en er vielen ook een paar klodders op de grond. Binnen een minuut was de man zenuwachtig teruggelopen naar zijn eigen afdeling.

Ze wenkte me naar haar toe en bood me het kletsnatte slipje aan. Ze deed het open en het zat onder dik stroperig zaad. Ik was geil en deed nu ook alles; ik likte alles eruit en het idee dat ik het sperma van een andere man nu opat tegenover mijn zus, bezorgde me bijna een spontaan orgasme.

Vervolgens trok ze het kletsnatte plakkerige slipje weer aan, mij heel geil aankijkend. Hierna gingen we wat eten en drinken en zat ze de hele tijd haar benen open te doen naar een nette oudere man die met zijn vrouw tegenover ons zat. Onderwijl vertelde ze me vele hele smerige dingen die ze de afgelopen jaren had uitgehaald. Pas later had ik door dat ze op het toilet haar slipje had uitgedaan en de man gewoon haar volle kutje had laten zien.

Ik zat aan de andere kant van de bar en alle mannen keken naar haar. Binnen 5 minuten was ze aan het praten met het meest ordinaire en geil uitziende sletje van de hele kroeg.

Na een half uur dansten ze samen en na driekwartier stonden ze te tongzoenen op de dansvloer waarbij elkaars tieten over elkaar heen wreven. Ik zag ze naar het toilet gaan en ze bleven wel een half uur weg.

Ze nam me mee toen ze terugkwam en toonde me een kletsnat wit slipje. Ze had haar op de toilet helemaal uitgelikt en haar tongetje in haar anus geduwd.

Daarna had ze haar clitoris gelikt en de kunstpik in haar kontgaatje geramd. Onderwijl had ze het slipje van haar benen getrokken en het meisje achtergelaten toen ze trillend en kreunend klaarkwam. Buiten trok ze me een steeg in en begon heel geil met me te zoenen waarbij ze mijn harde lul stevig door de stof van mijn broek heen wreef en zei ze me in mijn oor dat ze nu zo kletsnat was dat ze iets smerigs wilde doen.

Ik nam haar mee naar een echte pornobioscoop en zei dat ze midden voorin moest gaan zitten en dat ze de tijdens de film de kunstpik moest gaan likken. Ze was de enige vrouw. Ik zat 1 rij achter haar.

Eerst zat ze de hele tijd haar kutje te vingeren en na een kwartier pakte ze de kunstpik uit haar tasje en begon deze af te zuigen, midden in de zaal! Ik kon nog steeds niet geloven dat mijn eigen zus zich zo hoerig gedroeg. Ze zette haar benen met de hoge hakken op de stoelen voor haar, deed haar rokje omhoog en haar slipje tot haar enkels naar beneden en zette de eikel van de kunstpik tegen haar soppende kut aan.

Ze ging goed onderuit liggen en ramde de hele paal vervolgens in een haal diep in haar poesje. Ze ramde hem erin en eruit en masseerde onderwijl haar keiharde tieten. Er waren al een paar mannen om haar heen gaan zitten maar nu stonden er wel 10 mannen om haar heen; iedereen stond op en haalde van geiligheid hun pikken uit hun broek en begonnen in grote halen aan de over het algemeen keiharde dikke lullen te trekken.

Het kon toch niet waar zijn dat mijn zusje zich hier onder meer dan 10 geile kerels in een pornobioscoop lag klaar te maken en zich onder ging laten spuiten? Ik vond het zo pervers maar tegelijkertijd zo lekker. Ik zag van geiligheid bijna vlekken. Opeens stopte ze en ging rechtop zitten waarbij ze geil omhoog keek naar die kerels, haar rokje helemaal uitdeed en haar nog steeds opgestoken haar los liet vallen terwijl ze haar hoofd geil achterover sloeg.

Ze droeg nu alleen nog haar 8cm hoge witte hakken en het te strak zittende lichtblauwe hemdje. Ze ging weer liggen, trok het hemdje ook nog eens over haar tieten heen en haar bh naar beneden, zette haar benen maximaal wijd tegen de stoel omhoog en begon in een opzwepend ritme met haar rechterhand de kunstpik keihard in haar kletsnatte kut te duwen en trok met haar rose nagels van haar linkerhand afwisselend aan beide tepels.

Ondertussen begon ze de kerels ook nog op te zwepen met haar taal en riep ze kreten als: Omdat het haar niet snel genoeg ging, stopte ze met de kunstpik, ging rechtop zitten en nam 'n lul in haar mond en 'n in iedere hand waar ze wild aan trok. Al snel begon de lul in haar mond te spuiten, ze liet de andere pikken los en richtte deze pik op haar mond en liet al het zaad in haar mond spuiten wat ze meteen doorslikte.

Daarna kwamen er nog 2 en daarna hield niemand het meer en werden haar tieten, kutje, gezicht en buik door meer dan 10 pikken volgespoten. Ook ik had het nu niet meer gehouden en ik zat al lang aan mijn pik te trekken maar duwde nu een paar kerels opzij en haalde mijn lul uit mijn broek die ik heel dicht tegen haar gezicht aanhield en ik spoot heel mijn ballen leeg terwijl Suzanne alleen maar "Jaaah, ooooh!

Ze kleedde zich aan met de volledig met sperma besmeurde kleren en we liepen naar buiten. Ze zag er niet uit en zat helemaal onder de sperma. We namen meteen een taxi en reden naar mijn kantoorpand.

Ze smeekte me om een vriend te bellen en ik belde een vriend, die toevallig ook Erik heet, van wie ik weet dat ie hier wel voor in zou zijn en hij kwam een driekwartier later aan. Toen we binnenkwamen gaf ik Suzanne iets te drinken en we gingen naar de achterkamer waar ik het grote matras en een logeerbed naast elkaar klaar zette.

Ze rook helemaal naar sex en sperma en haar slipje was drijfnat. We waren beiden zo supergeil en nadat we we eerst geil hadden getongzoend zei ze me op het uitklapbed te gaan zitten; ze ging zelf op het matras zitten op haar handen en voeten en ze haalde mijn lul uit mijn broek, nam hem in haar mond en begon me te zuigen terwijl ze afwisselend naar mij en naar mijn dikke lul keek.

Daarna begon ze de ballen te likken terwijl ze mijn stijve lul zat af te trekken. Toen ik mijn eigen zus zo voor me zag zitten met haar grote harde in haar hemdje hangende tieten en haar slipje half uit en haar lippenstift lippen aan mijn ballen, leek het alsof ik de meest professionele hoer voor me had zitten.

Het was zo lekker. Ze stond op en deed haar slipje en rokje uit. Daarna instrueerde ze me op te staan en nadat ze me tegen de muur zette, fluisterde ze in mijn oor: Ze trok het helemaal open en ragde haar tong er wel 20 keer doorheen en even erin maar had niet genoeg kracht om erin te blijven.

Daarom deed ze olie op mijn kontgaatje, deed ze twee van haar kunstnagels af en begon ze mijn anus te masseren. Dit had ik nog nooit meegemaakt en langzaam duwde ze een vinger naar binnen en later een tweede. Terwijl ze me vies aankeek, haalde ze uit haar tasje de grote vibrator in de vorm van een vlezige lul. Toen ik een slap "neeh" riep, zei ze: Je vind het lekker, klootzak, dat weet ik.

Zuig 'm dan, die dikke harde lul" en hield hem voor mijn mond. Ik begon eraan te likken en nam hem helemaal in m'n mond. Hoewel ik nooit eerder homosexuele neigingen heb gehad, voelde ik nu alleen nog maar pure lust en zag geen verschil meer tussen man en vrouw, zag alles alleen nog maar als genot. Ik zoog als een bezetene en duwde mijn kont naar achter nog dieper op haar vingers.

Ze zette de kunstpik tegen mijn anus en begon hem in mijn inmiddels ontspannen kontgaatje te duwen. Ik kon niet geloven dat ie erin kon maar beetje bij beetje schoof ze hem er helemaal in. Toen ie er helemaal inzat smeerde ze m'n kloppende lul in met olie en begon eraan te trekken terwijl ze die kunstlul op en neer bewoog in mijn anus. Ik ontploft bij het idee dat mijn eigen zus hier een dikke kunstlul in mijn anus stond te duwen terwijl ze op hoge hoerige hakken mijn lul in lange halen stond af te trekken.

Ondertussen begon ze bizarre en vieze taal uit te slaan in mijn oor. Het was duidelijk dat dit haar enorm opwond. Zeg 's eerlijk, heb je je wel eens laten neuken zo? Wil je dat deze man een dikke lading heet zaad diep in je kont spuit? Dit maakte haar zo wild en ze schokte alleen maar "ja, dat wist ik wel, vieze lul, je wil volgespoten worden".

Na een kwartier of zo ging ze onder me zitten, deed haar hemdje uit en haar gespannen dikke tieten zwaaiden onder me en terwijl ze de kunstpik op en neer bewoog in mijn kont riep ze "oh, kom dan, spuit die slet van een zus van je dan onder!

VROUW ZOEKT GRATIS SEX TOILETSLAAF GEZOCHT

: Sex met kleren hoerige kut

Vrouwen ontvangen prive gratis lesbische Zo geil als boter tantra massage alkmaar
Slavin te huur sex bi De meiden laten zich daar betasten, voelen ook aan een pik als er voldoende betaald wordt. Ik vroeg haar of ze er geil uitzag en ze zei dat ze haar hoerigste kleren aan had gedaan en dat ze zich zo geil voelde sinds ik me had afgetrokken in haar onderbroek en dat ze pers' een beurt wilde en dat ze zich zo hoerig voelde dat ze vandaag zeker haar kutje ging laten volspuiten door haar 2 bazen bij deze klant. We waren beiden halfdronken oma met natte kut gratis shemale ik geloof wel dat ze door had dat ik erg geil van haar werd, al wist ik niet of ze me express zat te teasen. Ik zag hoe ze met haar rosegelakte nagels de grote keiharde paal op en neer bewoog in het slipje. Mijn vriend had zijn lul al meteen uit zijn broek gehaald en had haar haren ruw vastgepakt en zijn pik in haar mond geramd. Ze merkte het omdat ik in haar oren kreunde.
Man zoekt geile vrouw man zoekt jongen Het was zo lekker mijn lul in het kletsnatte poepgaatje van mijn eigen gangbang maastricht spuit kutten heen en weer te schuiven terwijl ik onderwijl zag dat ze als een grenzeloze slet inmiddels zo gulzig aan mijn vriend zijn ballen zoog terwijl ze zijn neukstaaf aftrok met haar lange rose nagels. Ik vond het ongelooflijk lekker en toen Shanti een dunne vibrator in mijn anus stopte en aanzette, kwam ik onmiddellijk ontzettend diep en aan een stuk door klaar. Vlak voordat ik wegging kwam ze afscheid van me nemen en zei ze dat ik even mee naar haar kantoor moest komen ze heeft een bedrijf met kantoor aan huis en ik ben met mijn eigen zaak klant bij haar. Ze was zwaar opgemaakt en had felrose extra lange opplaknagels. Ze vroeg me toen de kunstpik "in haar neukgrotje te rammen", zoals ze het omschreef. Aan de bovenkant kwamen onder haar jurk vandaan dezelfde geile kanten lichtblauwe bandjes van haar BH die haar strakke tieten bij elkaar hielden.